'ScoOPiNG yO (05-13-2015)
آقایونی که Heroes Of the Storm بازی میکنن. آیا من لگم یا مشکل کلیه؟!
پینگ داخل بازی 500ـه! هی هم اسپایک میشه بازی ...
___
به شدت از حس همکاری اعضای این فروم قدردانی میکنم. -__-
ویرایش توسط 'ScoOPiNG yO : 05-14-2015 در ساعت 08:15 AM
یعنی dotabuff فیک پیج استیم داده ؟ dotabuff خیلی سایت معتبریه . هیچوقت نمیاد همچین کاری رو بکنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
من فکر نمیکردم همچین کاری بکنه ولی متاسفانه حقیقت داره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایک دایرکت شده Page Login استیم هست . در ضمن Dotabuff خودش زیر نظر Valve داره کار می کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (05-14-2015)
اصلی نیس. خود استیم تو بخشای امنیتیش نوشته بود لاگین فقط از صفحه https://steamcommunity.com هست و بقیه جاها الکی هستن.
دیگه خود دانید
بچه ها کسی Titanfall بازی نمیکنه ؟! :/
پس شما میری Dota-trade - D2Lounge اینا همشون دزد و کلاهبردار هستند و پیج های لاگینشونم فیکه ؟ نه عزیز اینجوریا نیست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-16-2015)
چه خوبه یک گیمر ساعت 11-12 شب بخوابه و شب رو با بازی سپری نکنه تا بتونه صبح زود بلند بشه و کمی ورزش کنه و به فکر سلامتی خودش باشه و بعدش به کارش و درسش یا بازیش برسه اصلا صبح زود پینگم توی ایران خیلی بهتره چون نت توسط افراد واتساپی و ..... در امانه . امیدوارم همه بچه های سایت اینطوری باشن .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©