اگه هم باشه خیلی خیلی کمه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش و همش بزرگ نمایی و تبلیغ مسیحیته
اگه هم باشه خیلی خیلی کمه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همش و همش بزرگ نمایی و تبلیغ مسیحیته
واقعن اونايي كه به IO راي ميدن واقعن ميخوان بخرنش؟
اصلن نخرن
اونايي كه دارن راي ميدن مطمئنم 70 درصدشون تا الان io پيك ندادن
خو مرضتون چيه؟
يعني يكي zeus هست
يكي اين techies و اگه دربياد Io بي معنا ترين arcana ها هستن
كلي هيرو داريم كه پتانسيلشون 20 برابر ايناس
Team Secret
ABNightmare (08-06-2016),PokerFace (08-06-2016),w3c (08-07-2016)
با کل حرفاتون موافقم ولی راجب زئوس به نظرم حقش بود بیاد بالا هر چن من پارسال که بوک داشتم تو هیچ مرحله ای بهش رای ندادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه از دید اونا واقعیته از دید من مزخرفه
فقط اون تیکه که بالای کمده و اونجا که میگه بتشیبا زنیکه برمیگرده بقیه چرته موسیقی و صدا گذاری هست تا پایین تنه بعضیا تحریک شه
کاری به دین و ... ندارم ولی من در کل داستان های دینی رو دوست دارم که توش اتفاقایی از این قبیل میفته یا افسانه ها و این جنگیری هایی که میشه اون انجیلی که میخونن به زبان لاتین یا هر کوفت دگ ای خیلی دوسش دارم افسانه های یونان هم دوس دارم فیلم The Rite رو هم ببین
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
''iMM (08-06-2016)
من خودم هفته ی پیش 48 تا رای به Io دادم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به پتانسیله هیرو نیست , به علاقه ی مردمه , اونطوری باشه باید برای اینوکر میدادن که ندادن.
io لامپThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتمایی که برای invoker دادن رو روی هم بذاری از 10تا Arcana هم بهتره
"I'm the beast of bedtime tales."
w3c (08-07-2016)
علاقه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خو چرا پیک ریتش کمه؟
شما 3 4 تا دلیل بده که چرا رای دادی به io (قانع کننده)
من از هرکی میپرسم میگه واسه فان رای دادم
Team Secret
عاقا میتونم ،رای میدم رای خودمه اینجام میخوای زور بگی مومن :دی
road to freedom
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (08-09-2016)
دلیلشم دقیقا همینه , شما پیش خودت فکر میکنی Arcana رو باید برای هیرویی بدن که استت خوبی داشته باشه , ولی اینطور نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اصله مطلب رو فراموش کردی , این یه بازیه , و هدف از بازی لذت بردن کاربراست , حالا چه تویه بازی , چه بحث های مربوط به اون.
شما صرفا یه Io رو میبینی میگی چون توپه پس نباید براش آیتم بدن , ولی هیچوقت نمیگی مثلا برای Visage نباید بدن , با اینکه Pick Rate اش حتی پایین تره ( Hero Meta Statistics - Pick and Win Rates, This Month, Ranked MMR, Any Faction, All Lanes, All Regions, All Skill Brackets, All Rating Brackets - DOTABUFF - Dota 2 Stats )
یه Rally بود از چند سال پیش که برای Io آیتم بیاد , و Valve با همه ی این حرفا براش آیتم نداد , مردمم چت کردن همه بهش رای میدن. اصلا به Stats هیچ ربطی نداره.
IO رای بیاره من تورو Remove میکنم به نشان اعتراض چند ساعت دوتا بازی نمیکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team Secret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©