به نظر شما فحش دادن سرنوشته؟:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر شما فحش دادن سرنوشته؟:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب دوستان.
من که 20 سال ایران بودم , الانم 4 روزه مجارستانم.
باید بگم که 2 دنیای کاملا متفاوتن.
شما یدونه ماشین نمیبینی که از اونکی سبقت بگیره!
هیچکس , تاکید میکنم , هیچکس از چراغ قرمز رد نمیشه!
هیچکی تو زندگیه شخصیه هیچکس دخالت نمیکنه!
شما چه آمریکایی باشی چه هندی باشی , چه آفریقایی , چه یه خانوم ایرانی که روسری سرش هست یا نیست , باهاتون یه جور رفتار میکنن!
اصلا قابل مقایسه نیستن!
هیچ ربطی به دین نداره! به شعور مردمه.
بحثه خدا و سرنوشتم وسط نکشید که هیچ ربطی نداره.
پ.ن : من با 196 سانت قد جز قشر کوتاه قد جامعه حساب مبشم :دی
پس من که قدم 180 جزو قشر کوتوله ها حساب میشم:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه پول داریا نا قلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا نتنها به طرز لباس پوشیدن شما گیر می دن بلکه افکار شما هم باید طبق خواسته اونا باشه و این یعنی ته دموکراسی ! یکی نیست بگه آخه به تو چه !
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 11-01-2014 در ساعت 10:00 PM
حالم بد میشه هرچی بحث میشه در مورد این چیزا ، چون اون بغضی که توی گلومه رو بیشتر میکنه . چه فایده که بگین چیزی درست میشه مگه ؟ زندگی پوچ دنباله داره تا بمیریم و بس
فک کنم طبق قانون سایت بحث سیاسی و مذهبی ممنوع باشه نه ? اما حالا که بحثشه منم نظرمو میگم . وقتی قانون یک کشور این باشه که حجابو رعایت کنید و عده ای رعایت نکنن باید مورد مجازات قرار بگیرند حالا یا توسط نیرو های رسمی مثل نیروی انتظامی یا گروهک ها مثل اسید پاشا . انقد نگین کشورای دیگه خوبه و ایران بد . یه فیلم بود یارو تو مجارستان ماشینشو جای دوچرخه ها پارک کرده بود با تانک زدن ماشینشو له کردن . بله همینه کشورای دیگه از قانون اطاعت میکنن اما ایرانیا فرار ....
وای پسر چه خبره اینجا !!!! انگار یه عده هستن که موافق اسید پاشی رو بد حجاب هان... برین خودتونو تسلیم داعش کنین
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
من گفتم اسید پاشی خوبه گفتم وقتی قانونو رعایت نمیکنن حقشونه که مجازات بشن حالا چنتا آدم که به سادیسم مبتلا هستند(:دی) دارن اسید پشی میکنن .
اسیدپاشی چه ربطی به بد حجابی داره ؟! تا جایی که من شنیدم یکیشون چادری هم بود ...
این چیزا رو بیخیال ، سرعت دانلودت چنده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین که میگی حقشونه مجازات بشن یعنی ته دلت همچین ناراضی هم نیستی در ضمن منظورم فقط شما نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Four-Eyes (11-02-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©