Mohammad_ai69 (09-28-2015),w3c (09-29-2015),WardeN (10-01-2015)
این پول ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مبلغ به ریال بود حواسم نبود بگم .......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره دیگه کلا ادامه نده منم یک مدت رفته بودم تو این فاز اوایل هم 400تومان سود داشتم ازش ولی هم اون 400 تومان در اومد از دماغم(تو خوده شرط لندی های بعدی) هم کلی ضرر هم کردم فکر کنم یه 300-500تومانی هم ضرر دادم یادم نمیاد دقیقThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اینکه یارو چرا اینو بهت داده رو کاری ندارم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب چیز شاخیه
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اقا من وقتی کاستوم گیم میرم بعضی وقتا وقتی میره تو لودینگ فریز میشه! و کلا تو همون لودینگ میمونه و تا بازی رو نبندی همینجوری هست
کسی دیگه هم همینجوری هست؟
The enemy of my enemy is my Friend
من کاریی ندارم چرا بهت داده هیچ ، اینکه چقدر دوست داشته هیچ ، اینقدر زیباست و به قولی خفنه هیچ ، من موندم چقدر خر شانسه که توی بازی دراپ شده که no trede :smile30:
w3c (09-29-2015)
من شنیدم فقط توی سرور های Perfect world در تورنمنت ها دراپ میشن اینجور ایتم ها.توی سرور های معمولی دراپ نمیشن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (09-29-2015)
من فرق سرور معمولی با سرور غیر معمولی رو نفهمیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
سر یک حرکت احمقانه ورژن گوشی رو 9.1 کردم حالا باید تا روزی که خدا میدونه صبر کنم تا جیلبریکش بیاد بتونم جیلبریک کنم...
دانگرید هم نمیتونم کنم چون از ورژن قبلی بک آپ ندارم...الان توی وضعیتی هستم که نه راه پس دارم نه راه پیش فقط باید صبر کنم که این صبر داره منو میکشه!! (همش باعث و بانیشو فحش میدم...)
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©