کسی کاهش پینگی داره که پینگش رو بیاره زیر 100 ؟ برای csgo و dota2
کسی کاهش پینگی داره که پینگش رو بیاره زیر 100 ؟ برای csgo و dota2
هرچی من تست کردم زیر 120-130 نیاورد . لااقل برای نت من که اینجور بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
هرچی پینگ داخلیتون کمتر باشه کاهش پینگم کمتر میشه ، شرکت یا سایت خاصی هم نیست که کمتر از بقیه باشه همشون از یک منبع دریافت میکنن و در نهایت اگر دیدن سایتی بهتر از دیگرانه دلیلش پهنای باندشه
من یکی رو میشناختم کاهش پینگ داشت تا 80 میورد پینگش رو ولی الان جدیدان نمیبینمش تو بازی به خاطر همین پرسیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مجبورم برم سراغ کاهش پینگ چون نه پول عوض کردن نت رو دارم حجمی هم بدردم نمیخوره چون مصرف حجمم بالای 100 گیگ در ماه هستش
اول پینگ تا سروری که واسه کاهش می خوای بگیری تست کن . منظورم پینگ داخلیشه ، که بعضی از سایت ها دارنش . اون باید زیر 40 باشه
برات یه راه حل تو قسمت isp بحث و بررسی نوشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نگاهی بنداز شاید مشکل دانلودت باهاش حل شد و فقط با کاهش پینگ کارت راه افتاد <3
۹ دسامبر تان هال ۱۱
من ۳ ماه زمان لازم دارم تا هیرو هام لول ۳۰ بشن...خیلی دیر به فکر افتادم تقصیر خودمه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
w3c (11-14-2015)
FCB (11-14-2015)
منم در صحنه حضور دارم : DThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (11-14-2015)
:ultimatehighplz::ultimateplz::ultimatehighplz::ul timateplz::ultimatehighplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©