عزیز کلا نمیده اگه کشور دیگه ای هم بودی چون وقتش تموم شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز کلا نمیده اگه کشور دیگه ای هم بودی چون وقتش تموم شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا یکم نامفهومه برای منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان این موسه چیه ؟
ایتم doom چه ربطی به موس داره
یه توضیح میدی
آقا این lion بهتر نبود به جا رفرش دگون میرفت؟؟ آخه کول داناش پایینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته من که بازیو ندیدم نمیدونم شاید تیم فایتا سخت بوده و زیاد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
این موس اگه اشتباه نکنم حدود 1 سال و خورده ای پیش با ti4 اومد و نسخه ی Dota 2 Edition محصول SteelSeries Rival بود که برای ساختش از تیم های navi و (اگه اشتباه نکنم )fnatic دوتا2 مشورت گرفتن که برای دوتا بازا بهترین شکل باشه که فرقشم با Rival معمولی این بود که دست توش راحته ، ضد عرق هست و همچنین یه دکمه روی موس هست که برای پروفایل دوتا 2 تون تعریف شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونوقت وقتی این موس اومد یه کد هم داشت که با زدنش یه آیتمHell's Glare Doom به شما میداد که پس از مدتی که ti4 تموم شد دیگه اون کد مثل اینکه کار نمیکنه و آیتم Hell's Glare Doom رو نمیده .
اینم لینک اطلاعات بیشتر و خرید این محصول ( فعلا موجود نیست البته ) : لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر |لیست قیمت لپ تاپ و نوت بوک |لیست قیمت تبلت | گوشی موبایل :: SteelSeries RIVAL Dota 2 Edition Gaming Mouse
الان (همین امشب رو میگم) همه تحریم ها برداشته شد ؟
از 0 تا 100 برداشته شد ؟
مگه داریم مگه میشه ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (01-17-2016)
رئیس دفتر رئیس جمهور:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فوری **ترین اثر برداشته شدن تحریم **ها در کاسته شدن هزینه **ها دیده خواهد شد.
اما من یادمه گفتن اول تحریم های هسته ای برداشته میشه بعد تحریم های اقتصادی...باید دید چی میشه اما خبر خوشحال کننده ای بود. مردم از بی پولی داشتن هوار میزدن...
دلار هم که شهریور سال دیگه تک نرخی میشه...
والا من زیاد سر درنمیاریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درآمد مردم زیاد میشه یا هزینه اجاره خونه ، تاکسی ، خوراک ، پوشاک و.. کم میشه ؟ کدوم دقیقا؟
دلار قطعا قیمتش از 2900 کم تر نخواهد شد تازه در بهترین شرایط.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (01-17-2016)
امیدوارم دلار هر چقدر امکان داره ارزون شه تا بعد عید
پول دستم بیاد بتونم والتم رو 100 دلار شارج کنم
Deadking (01-17-2016)
نمیدونم فقط اینو بهت بگم که تیم بجز منو و ادمیران هیچکدوم خوب بازی نمیکردن البته مگنوس 3 4 بار rp خوب زدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی که سخت کرده بود این بازی رو magic resistence تیم حریف بود اصلا مجیک نمیخوردن ww pipe اورده بود aura روبیک هم باز بود یعنی همین رادیانس من هیچ dps نمیداد فقط بخاطر اون چند درصد miss chance بدرد میخورد.
خب فهمیدم که طرف نوب بوده تیم جلوش مجیک نمیخورده بنده خدا تازه رفرشم رفته بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لابد ساپورتم نکرده
به نظرم من یه بازیکن هر چقدرم که خوب بازی بکنه و خیلی هم که kill بگیره ولی ندونه نقشش در بازی چیه و اونو درس اجرا نکنه هیچ فایده ای نداره اون بازی خوبش
مثلا ساپورت بیاد کلی لست هیت و کیل بزنه ولی یه واردم نکاره
/:
ویرایش توسط samdeloges : 01-17-2016 در ساعت 02:35 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©