اسم تاپیک مگه چش بود ؟! مثل عوض کردن چراغ خطر پراید میمونه :smile30:
یه چیز جالب که امروز متوجه شدم این بود که کسانی هستن که pocket loss دارن وقتی استیم رو اف کنید موقع بازی کردن مقدار قابل توجه ای pocket loss رو میاره پایین
اسم تاپیک مگه چش بود ؟! مثل عوض کردن چراغ خطر پراید میمونه :smile30:
یه چیز جالب که امروز متوجه شدم این بود که کسانی هستن که pocket loss دارن وقتی استیم رو اف کنید موقع بازی کردن مقدار قابل توجه ای pocket loss رو میاره پایین
بله عزیزم همین جوری هست،مثل خود من
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منظورت اینه وسط بازی استیم رو افلاین کنیم؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یه جورایی offline mode?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط.......................،منظورش برا دوستان اف کنی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (01-08-2016),Soul Keeper (01-08-2016)
حتی قبل از find کردن هم میشه استیم رو بذاری روی oflline از قسمت ادد فرندتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین متچ من با جاگرنات ( تاحالا کلا باهاش بازی نکرده بودم )
Match 2065981640 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
جالبه آخر بازی 10k گلد داشتم، نمیدونستم چیکارش کنم
حرفی از در استعمار دیگری بودن نزدم , فقط اینکه , می زنیم فلان می کنیم بساط می کنیم اینا یه حرف سرسری و بدون تامل هست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینا ماجرا ها هم فقط به چهره جهانی ایران اسیب زد .و گرنه حمله به سفارت چیزه بزگی نیست که چند کشور بخوان قطع رابطه کنن .
دوستان جریان این Trophy رو کسی میتونه کامل توضیح بده ؟ توی بازی وقتی تمام شد میزنه 40-60 تا xp داده اما وقتی پروفایل رو چک میکنی با بازی های قبلی هیچ فرقی نکرده یعنی انگار بازی نکردی جریانش چیه ؟
اون Experience Trophy هست و با لول اکانت دوتای شما فرق داره .... بعد از هر بازی دز حالت معمولی یه مقدار xp میده که به Experience Trophy شما اضافه میشه و علاوه بر اون اکانت دوتای شما رو 10point اضافه میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای رسیدن به رنک هم experience Trophy باید 50 باشه نه لول اکانت دوتا .
Mohammad_ai69 (01-09-2016)
یعنی اینجوری با 100 تا بازی انلاین با bot هم میشه زود به رنک رسید درسته ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©