Lost connection to steam
Lost connection to steam
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
شرمنده نمیخوام عکس لخت از خودم بزارم تو نتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (09-20-2015)
یک جوری داشتی تعریف میکردی گفتم الان اونم نشت کنارتون با هم دیدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Persian Leopard : 09-20-2015 در ساعت 06:59 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اره امسال هم میرم همو مدرسه تازه معاون گفته زیاد بهتون رو دادم از امسال برخورد جدیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیروز گیر داده بود حتما باید سرویس بگیرید
مردم اومده بودن تو مدرسه شکایت که اینا تو راه خیلی اذیت میکنن:d
____
محض اطلاع یکی از همون دوتا اخراج شد
بدبخت بچه ها میگن واسه اردو مشروب بیار بخوریم پولت هم میدیم
این 90 تومن میده میاره بعد بچه ها همشو میخورن به خودش هم نمیدن بعدش لو میری تا تونست کتک خرد از باباش و مدیر بعد هم هیشکی پولش نداد اخراج هم شد
کلا خیلی بدبخت بود اما باباش به معنی واقعی کلمه دونصفش کرد
ویرایش توسط amirbkt : 09-20-2015 در ساعت 08:12 PM
w3c (09-21-2015)
یه سوال دوستان چطوری میتونم سایتی رو که eset smart sec اجازه ورود بهش رو نمیده،واردش بشم؟ هی ارور میده accec has been blocked.!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
wtf
همین الان آپدیتی با حجم 439 مگ اومد just fu ice -valve
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
برا ما که نیومده !
یه چیزی میگم مطمئنم باور نمی کتید !
معلم عربی ما به ما فلش میداد که براش پ و ر ن بریزیم . انقدر وضع مدرسه خراب بودااا .
سلام دوستان.
من میخواستم بدونم تو tbd که میخواد رنک بده چه قدر kda مهمه !? و win lose هم مهمه!؟ به همون اندازه kda!?
3 بازی رنک پشت سر هم رفتم همه رو نصفه یهو نوشت this match dont be ....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©