نمیدونم منم واقعا نمیتونم همچین چیزیو درک کنم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خبرشم توی سایت های خبریه شهرستان دزفول میتونی ببینی...
اینجا هم تگزاسی شده واسه خودش
نمیدونم منم واقعا نمیتونم همچین چیزیو درک کنم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خبرشم توی سایت های خبریه شهرستان دزفول میتونی ببینی...
اینجا هم تگزاسی شده واسه خودش
بیخال تنت سالم باشه بازی که بهونسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهتر یکی از دوستا من بوده
یه خط تو نمودار قدرتش به سمت فارمینگه
یه خطم به سمت ورستیلیتی
یعنی فقط فارم میکنه
کری میشینه و فارم میکنه فایتم نمیکنه
اون دیگه واقعا رو اعصابه رسما فارمینگش 93 عه
/:
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
خدا بیامرزتش. اصلا نباید جلوی فرد مسلح مقاومت کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست خود من به خاطر یه گوشی 300 تومنی از خفت گیر چاقو خورد.اصلا نمیارزه بخوای ریسک درگیری و مقاومت کنی.
امروز تو کوچه ما هم یه دختر 18 ساله خودشو از بالای ساختمون پرت کرد پایین و فوت شد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بد زمونه ای شده . ..
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Soul Keeper (01-19-2016)
عجب !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا انقد دورو برتون اتفاق ناگوار افتاده؟؟
خدا همه ی جوونا رو از مرگ نجات بده
منم رو به موتم
قلبم درد میکنه و بدجوری شده نمیدونید با چه وضعی براتون پست میذارم
دعا کنین من نمیرم من جوونم کلی آرزو دارم میخوام برم قهرمان اینترنشنال بشم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بیشتر مرگ در جوانان علت در تفکر اونهاست جدا از حوادث طبیعی
ATER (01-19-2016),FCB (01-19-2016),IR_Prince (01-19-2016),Soul Keeper (01-19-2016),[DR.[mmL (01-18-2016)
فیلم ایرانی نهنگ عنبر از رضا عطاران رو به همه پیشنهاد میکنم
حتما ببینید! یکی از بهترین فیلم های ایرانی بوده که دیدم خیلی هم خنده داره :awesomenessplz:
ATER (01-19-2016)
من هم دیروز خریدم دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با این که از فیلم ایرانی خیلی بدم میاد و این خیلی خوب بود مخصوصا اون سکانس که تیر هوایی میزنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم فیلم ایرانی خوشم نمیاد فقط کارای رضا عطاران و مهران مدیری رو دنبال میکنم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فیلم های گینس و کلانشینکف رضا عطاران هم خیلی خوب بودن
حس خیلی خیلی بدددددددددددددددددد
بدترین باخت عمرم رو تو این بازی دیدم
بازی تموم شده بود slark و void رفتن تو fountain دلقک بازی ! جفتشون مردن! buyback دادن رفتن دوباره مردن !!! تیم حریف در کمال ناباوری بازیو اومد جم کرد!! hp throne حریف زیر 200 بود!
با وجود اینکه بازیکن sven تو leaderboard نفر 54ام هست بازی ez win بود که .......
Match 2088778810 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
samdeloges (01-19-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©