دیه دارم میارم بالا ، از 4k اومد به 3k ، هر چی میگیرم هرچی کیل میکنم یار میرنه توش ، به خدا قسم مقابل چطور بازی میکنه انگاه 6k بازی میکنه یار ما نمیدونه ........ ای خدا
دیه دارم میارم بالا ، از 4k اومد به 3k ، هر چی میگیرم هرچی کیل میکنم یار میرنه توش ، به خدا قسم مقابل چطور بازی میکنه انگاه 6k بازی میکنه یار ما نمیدونه ........ ای خدا
ماهم تو این دردت سهیم هستیم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا منم یه بازی رنک رفتم یارم ioبود یکی رو میبرد چشمه دشمن جفتشون میمردن فید میداد یه سرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچی دیگه تو 30 مین باختیم رفت
The enemy of my enemy is my Friend
بهترین هیروها واسه رنک آپ شدن از 1.3k به 2kچین؟
The enemy of my enemy is my Friend
این یه روش خیلی باحاله برای عقده بازی با ای او حریفو میبری تو بیس من خودم خیلی وقت میش میدونستم جریانشوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone Star (01-25-2016)
omfg این یه اکانت قدیمی خودم هست 60 درصد وین ریت داره ولی هیچ وقت های اسکیل هم حتی نمیشه لوللللل همه بازی ها هم کیل ها 10 برابر death هاست
^^self CONTROL - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
رکورداش رو نگاه کنید 17 وین پشت سر هم .
با این وضعیت رنکش 100 درصد 2000 میشه سابقه نداشته زیر 4k
ویرایش توسط Apdentist : 01-25-2016 در ساعت 09:17 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
يادش بخير
A_W_Z_2 (01-26-2016)
rip dota 2 starsteamThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
فک کنم استیم میفهمه ما ایرانی هستیم ، چون تحریمیم یار نوب میندازه با ما :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی هست که همیشه cs:go بازی کنه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©