اصن معلوم نیست چطوره این سیستم trophy وlvlup شدن الان مال من 120 هست در مقابل lvl 72 ولی تو اصلا با عقل جور در نمیاد اما مطمئن باش ی دفعه lvl اکانتت میره بالا مثلا یه دست بازی میکنی میای میبینی lvl شده 65
اصن معلوم نیست چطوره این سیستم trophy وlvlup شدن الان مال من 120 هست در مقابل lvl 72 ولی تو اصلا با عقل جور در نمیاد اما مطمئن باش ی دفعه lvl اکانتت میره بالا مثلا یه دست بازی میکنی میای میبینی lvl شده 65
به نظر من اصلا لول و trophy چیز مهمی نیست
حالا یکی 1000000 باشه یکی 10 واقعا توی چی تغیر ایجاد میکنه؟
مهم رنکه
که خدارو شکر هیچ کدوم نداریم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
samdeloges (02-01-2016)
اینجوری نیست اتفاقا دیروز لول دوتا اپ شد اما 2 تا فقطThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم
ولی مال من اینطور بود 10 تا 10 تا میرفت بالا
از 45 شد 55 از 55 شد 65 بعد شد 72
آخه این چه حرفیه من رنک خیلی کم میزنم ولی تروپیم حدود دو برابر لولمه کی گفته فقط مال رنکه؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط samdeloges : 02-01-2016 در ساعت 07:04 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
این کاهش پینگ ها چرا قیمتشون از قیمت شارژ خود isp گرون تره؟!
من پینگم توی دوتا 2 بعد از ظهر 120 میشه و عصرا و یا صبحا و معمولا روزای تعطیل تا 220 هم میره.
به نظرتون سرویس کاهش پینگ کمکی میکنه؟
isp من هم مخابرات هست و پشتیبانیش واقعا مسخرس اصلا امیدی به اون نیست...
كمك كه 100 درصد من اسم نميبرم چون مطابق قوانين سايت نيس اما سايتاي خوبي هستن كه پينگ رو تا حدود زيادي پايين ميارنو loss هم ندارن (خصوصن رو russ و eu ها)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يهو قيمتا رفت بالا همين يكي دو ماه پيش 3 تومن اينا بود انگار از طرف سرور مادر افزايش قيمت اعمال شده و همه اين سايتا مجبور شدن قيمتو ببرن بالا
Team Secret
بوک 7.5$ رو خریده یه لول هم آپگرید کرده معلومه میره بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
| exp trophy هيچ ربطي به بوك نداره و از اسمش همينطور كه معلومه به experience گيم هايي كه رفتي بستگي داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©