تسلیت میگم
تسلیت میگم
منم این اتفاق رو به همه طرفدارای پرسپولیس تسلیت میگم...:smile12::smile4:
راستی دوتا 2 هم به خاطر Reborn طرفای 16 درصد بازیکن های فعالش رو از دست داده...نظر شخصی: از بس آپدیت میدن و این فلان شده بازم باگ داره! به نظر من که شده سال 2011 و دوتا 2 تازه اومده...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
لامصب انگار هرچی بیشتر آپدیت میذن باگ هاش هم بیشتر میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه مشکل اساسی و رو مخی که دارم اینکه هر 20 دقیقه یه بار قسمت چت غیرفعال میشه و باید reborn رو ریست کنی تا دوباره واسه 20 دقیقه دیگه درست بشه.
اینم یه باگ مربوط به هیروی لایکن:
تنها مشکلی که من داشتم هنگ کردن کلی دوتا موقع لودینگ بوده!وگرنه مشکل دیگه ای نداشتم
The enemy of my enemy is my Friend
جالبه من باندل گیمینگ اینترنتی سفارش دادم از تهران رسیده یزد حالا نمیفرستن دمه خونه میگن فردا عید هست بعد میگم من بیام تحویل بگیرم میگن نه
کمتر از 1 کیلومتر تا ادارشون فاصله داریم
وای خدای من از دانشگاه برگشتم ،خونه دیدم دوستام ( خونه دانشجویی) میگن هادی نوروزی فوت کرده واقعـــا تسلیــــــــــــــــت میگم به همه
انشاالله روحش شاد باشه
در ضمن من کلا قید دانشگاه رو برای چند ماه زدم ،و فعلا مزاحمم محمد جان ( mohamad ai69 ) شما بهم پیام خصوصی بده در مورد همون موضوع مرسی
خوش حالم که دوباره اومدم به سایت
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (10-01-2015),PokerFace (10-01-2015),w3c (10-02-2015)
خوش اومدی و محبت کن ایدی استیمت رو بده با هم صحبت کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (10-01-2015)
240278209
تشــــکر،بفرما،فقط خودت که در جریانی آیدیا منو دزدیدن من نمیتونم اددت کنم داداش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم دیگه از ریبورن به بعد حس و حال آپدیت کردن ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن: انشاا... سری بعد که آپدیت کنم تابستون سال دیگه ست !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
هر بازی بری اخرش برمیگردی به همین dotaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (10-02-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©