بعد میان میگن چرا کفر زیاد شده
بعد میان میگن چرا کفر زیاد شده
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
من کلا تویه جریان بحث نیستم و این پستیم که دارم میدم بدونه خوندن بیشتر پستای قبلیه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه مدتیه من میبینم که دوستان دارن این سری بحث ها رو میکنن از جمله کشور فلانه بسار , این آقا فلان حرف و زده اون آقا فلان حرف رو.
در ضمن یکی از دلایلی که تا الان چیزی نگفتم سفرم به مجارستان بوده و اینکه ممکن بود پستی که میخوام بدم از نظر بعضی دوستان به نوعی غرب زدگی تلقی بشه , برای همین تا الان چیزی نگفتم و بعد 3 ماه میخوام یه چیزی رو باهاتون در میون بزارم.
اول از همه اینکه بعد 2 هفته همه چیز براتون عادی میشه , نوع پوشش , نوع گردش , نوع تفریحات , همه چی براتون عادی میشه , انگار تو شهر خودتون هستین.
دوم اینکه 99% مردم هیچ مشکلی با ایرانی بودنه آدم ندارن , باور کنین همین پریشب که جشنه کریسمس بود منو دوستان رفتیم بیرون یکم بگردیم , آتیش بازی رو دیدیم یه سری چیزا هم خوردیم ( :دی ) یه زوج انگلیسی دیدیم که ماله منچستر بودن , خیلی راحت گفتن ماله کجایین و این حرفا بعد از خودشون گفتن , از اینکه شاید یه روز بیان ایران , از اینکه تصمیم گرفتن وقتی تعطیلاتشون تو بوداپست تموم شد و برگشتن دیگه م....ب نخورن و خیلی چیزایه دیگه.
یا برای مثال امتحان زبان مجاری داشتیم , یه دختری و تویه یه ب...ار دیده بودم که مجاری بود , کلا 1 بار همدیگه رو دیده بودیم , بنده خدا شبه امتحان کلی به ما کمک کرد برای امتحان ( کمک درسی دوستان :دی )
یا مثاله دیگه تو دانشگاه فلسطینیا با همسایشون ( :دی ) و آلمان کنار هم میگن میخندن! در صوریته که دولتاشون دشمن خونیه هم بودن و هستن!
در مورد اعتقاداتم لطفا کسی رو مجبور به کاری نکنین , تو این دور و زمونه و این نسل , مردم عاقلن و متوجه هستن چی براشون خوبه و چی بد , اونی که صلاح میدونه دینی رو که به نظرش کامل ترینه انتخاب میکنه , اونیم که به نظرش صلاح نیست کلا هیج دینی رو انتخاب نمیکنه , و محمد خان , ما تو جایگاهی نیستیم که به بقیه بگیم چی براشون خوبه و چی بد.
چیزی که میخوام بگم اینه , انسانیت مهمه نه نژاد و ملیت و رنگه پوست.
شما هم با هم دوست باشین و اینقدر حرفه سیاسی نزنین در سایت رو میبندن :دی
نامردا ایستا رو فیلتر کردن خدا فیلترشون کنه :o
فقط کمک درسی بود؟ :d
این رو از این لحاظ گفتم که گفتین یک چیزایی هم خوردین شاید ایشون یک سری کمک های دیگه م کرده باشه ولی آدم خودش نباشه :d
زبان مجارستانی یاد میگیرین که چی بشه ؟ آقا این سلام چی میشه به زبونشون
واقعی خیلی این خارجیا باحالن طرف با تاکسی زد به پلیسه بعد پلیسه 2ثانیه نگاهش کرد بعد رفت کنار که تاکسیه رد بشه هیچی هم به هم نگفتن گفتم حداقل فحش کاری نشه الان جریمش میکنه هیچکاری نکرد نه بوق بلدن بزنن اصلا یه وضی ...
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من دیگه حرفی ندارم !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما همگان سردرگم دنبال بهشتیم نگو اونجایی که شما رفتین بهشته !
یکی از دوستان داشت میگفت ما ایرانی هستم ، ما برترین نژاد و... میخواستم در جوابش بگم (من آنم که رستم بود پهلوان) اصلا زمان هخامنشیان ایران و ایرانی آخره آخرش دیگه کار خوبی نبود که انجام نداده باشن ولی این یعنی این که الان له ما چک سفید امضا دادن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من اصلا مهم نیست طرف ایرانی یا عرب ، روستایی یا شهری ، پول داره یا فقیر ،چیز های مهم اخلاق ، برخورد اجتماعی و.. هستن که شخصیت یه فرد رو تشکیل میدن.
ترجیح میدم جهان وطن باشم تا ایران وطن ، این طوری دیگه همه خودی هستن و فقط میشه افراد رو از روی شخصیتشون تحلیل کرد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
به هر حال یک سری خو هایی هست که همیشه با هر نژادی میمونه از پدرانشون و اجدادشون به ارث میبرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آلان شما بگو وطنم جهان اون امریکایی میاد بگه وطنم جهان؟ هر کسی رو بخوان میکشن که مردم خودشون راحت باشن شعار fbi نابودی هر چیزی که امنیت ملی آمریکارو به خطر بندازه
حالا شما بگو وطنم جهان اون عرب هی میره سلاح های جدید رو می خره که اگه با ایران جنگ شد به تونه از خودش دفاع کنه نفت رو حاضره 50دلار بفروشه که فقط به ما صدمه بزنه
شما بگو وطنم جهان یعنی اون اسرائیل یا هر کشور دیگه ای این رو میگه ؟
این جمله فقط و فقط باعث ضعف میشه و کشور 20% افراد اینجوری داشته باشه هرگز پیشرفت نخواهد کرد در هر دوره ای از تاریخ وطن دوستی بوده که باعث پیشرفت اون کشور بوده نه دین یا هرچیز دیگه
اسرائیلیه میگه انقدر پول جمع میکنم که 10تا نسل بدم گه فقط بخورن تموم نشه اون وقت مردم ما میان میگن وطنم جهان
واقعا افسوس داره
واقعا یک سوال دارم ازتون فکر میکنید تمدن و تاریخ مارو هر کشوری الان جز ما داشت چیکار میکرد؟ مردمش چیکار میکردن؟
الان آمریکایه با 200سال قدمت یک جوری راه میره انگار بنیان گذار تاریخ بشریتن
تو رسانه هاشون مارو طوری جلوه میدن انگار داریم هم دیگه رو تیکه پاره میکنیم بعد ما بریم بگیم وطنم جهان ...
البته فکر کنم تاریخ به هممون ثابت کرده که هیچ کشوری به جز خودمون به دادمون نمیرسه از عربه انگلیس روس و فرانسه گرفته تا آلان که امریکا اینها اومدن
ویرایش توسط Persian Leopard : 01-02-2015 در ساعت 02:25 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
حرف های شما کاملا درسته هر کسی خودش باید دینش رو انتخابه کنه و به هیچ وجه نباید اجباری تو این کار باشه چون دیگه به درد نمیخوره و خودتنم گفتین هیچ کدام از ما تو همچین جایگاهی نیستیم که بخوایمکه بگیم چی برا کی خوبه چی بده ولی میتونیم نظراتمون رو در میون بزاریم و خود شخص میتونه خوبی و بدی رو تشخیص بده دیگه میتونه قبول کنه می تونه قبول نکنه هیچ اجباری هم در کار نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گلمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون عربی که سلاح میخره تا به ما اسیب بزنه دولت عربه نه خود مردم عرب .
امریکا الان قوی ترین پلیس های جهان از هر لحاظ داره اما چرا تو امار جرم و جنایت رتبه اولو داره؟واقعا فکر کردی امریکا واسه مردمش چی کار کرده؟
تو هر جای این کره خاکی ادمای خوب وجود داره حتی اسرائیلی .
ولی همین افراد نژاد پرست بودن که مملکت به باد دادن.
وطنم جهان
ATER (01-02-2015),A_W_Z_2 (01-02-2015),Mohammad_ai69 (01-02-2015)
من فقط و فقط از یه زمان با این مملکت مشکل پیدا کردم و هروقت یادش میفتم به هرکسی که فکر کنی فحش میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از وقتی که narenji.ir رو بستن و نویسندگانشو زندان انداختن ........ تا چن وقت بعدشم اصابم خورد بود ........ توی این مملکت هرچی کمتر بدونی برات بهتره
کاش دنیا یک پرچم داشت ، و مردمش بر اساس انسانیت رفتار کنن در هر مقامی در هر پستی در هر نژادی در هر پوستی و در هر سرزمین جغرافایی در این کره خاکی که باشن .
به قول دوستمون در همه جای زمین انسان های خوب و انسان های بد نیز وجود داره ، چشم ها را باید شست و جور دگر نگریست .
توی جملات شما بوهایی به مشام میرسه که نژادپرستی درش نمیان میشه ، اون وقت به کشورهایی مثل ... میگین نژادپرست .
زندگی خودت رو بکن دوست گلم ، تلاش کن و ادم خوبی باش به بچه هات یاد بده خوب باشن با فرهنگ باشن دروغ ندن و....... من ، شما و دیگری که اینجوری باشه نسل ها گسترش پیدا میکنن . نیازی به بحث های الکی نیست که بخواین از دست هم ناراحت شین
فقط این رو بدونین ، بیشترین ثروتی که الان من و شما داریم ، سلامتی ماست. واقعا ارزشمنده ، که باید شاکرش باشیم یا در کشوری زندگی میکنیم که امنیت زیادی داره وگرنه الان وضعیت ما مثل کشور های همسایه عراق و افغانستان بود .
به قول بزرگان نیمه پر لیوان رو ببین دوست عزیز . و در زندگیت انسانیت رو فراموش نکن همین کافیه و باعث میشه خدا ازت راضی باشه و خودت از خودت راضی باشی و اطرافیانت همینطور . نذار با افکارات منفی و ندارم ها و نداشتن ها و نکردن ها ، زندگی خودت رو تباه کنی و ازش لذت نبری ، در یک کلام بیاین خودمون رو اصلاح کنیم تا کشورمون در آینده از اینی که هست موفقتر ، بافرهنگ تر و با علم و دانش تر بشه ، یک کشور رو من و شما و فرزندان ما میسازن
یکی از بهترین عادت انسان های موفق عادت به شکر گذار بودن اون هاست . این رو بیشتر روانشناسان گفته اند .
دوست دارم به جای این بحث ها ، یک سری جمله های اموزشی و یادگیری و قشنگ بذارین تا همه لذت ببریم دور هم . خودم شروع میکنم
کورش بزرگ فرمایید : همیشه راستگو باشید حتی در بدترین لحظات عمر خود دروغ نگویید ( انسان های بزرگ دروغ گفتن رو بدترین گناه به حساب میاوردند )
موفق و سربلند باشید .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©