بله اپدیت اومده و منم مثل همیشه با این نت آشغالم باید 3 بار دانلود کنم اپدیت رو
اپدیت رو تو 45 مین تموم کردم :دی برم با ارکانا Event انجام بدم
اپدیت نیم ساعته تموم :دی oracle هم خوبه خدایی!
بچه ها دیشب با Juggernaut بازی کردم یه چیزی اومد بالا گفته بود اگه phantom assassin رو قبل از این ک بکشت بکشی نم کانتکت بهت میده! اولی کشتمش یه جامی بهم داد ولی نفهمیدم ب چ درد میخوره! همه هم تشویق کردن
آره یه چیزی اومد به اسم لیست pa باید یه کسیایی رو بکوشی من که سر در نیاوردم چیه مسولین باین توضیح بدن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
با این لباس جدیدش هم بود ها!! آرکانا بهش میگن؟؟ ولی در کل حال داد کشتمش! جام هم گرفتم ) میگم شرمنده اگه مثل نوب ها حرف میزنم! من الان یه ماهه بازی میکنم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای event یکی که ارکانا رو داره فانتوم پیک میده بعد تیم حریف یکی از این هیرو ها axe ,Blood ,Jugger ,Sf ,lancer, Pudge ,riki ,zeus ,Sniper, Necro ,Void ,WK ,Viper ,Huskar, BH, Invoker ,Spirit breaker ,Ogre, Slark Sky
بعد فانتوم اونکیه برای کشتن انتخاب شده رو باید خودش بکشه یا اون فانتوم رو تا تیم برنده contract بشه.
در کل خیلی مسخرست همه بازیا فانتوم هست
Soul Keeper (11-21-2014)
Five Finger Death Punch رو بهت پیشنهاد میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آلبوم آخرشو بهت پیشنهاد میکنم اینم لینکش:
http://trainbit.com/files/5723809884...%282013%29.rar
راضی باشی آلبوم های دیگشم میدم
فوق العادس حتما بگیرش
ویرایش توسط Mr.Nobody : 11-21-2014 در ساعت 01:03 PM
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
Prince Of Persian (11-21-2014)
مهم اینه من پدرشو در اوردم!! همه اومده بودن دورش ساپورت کنن که نکشمش! منم هم تیمیارو گفتم بیاید اینجا قضیه ناموسیه ))) همه ریختش پکوندیم با omnislash ج* خوردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (11-21-2014)
حالا pa بزنه یکی شون رو بکوشه چی میشه؟ چیزی میده؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©