دلیل اصلی اینکه 1 هیرو دیگه پیک نشه فقط تغییرات خود هیرو نیست که ..
ممکنه counter هاش قوی شده باشن
یا هیرو های بهتری بشه به جای sf پیک داد در patch برای مثال od - invoker
دلیل اصلی اینکه 1 هیرو دیگه پیک نشه فقط تغییرات خود هیرو نیست که ..
ممکنه counter هاش قوی شده باشن
یا هیرو های بهتری بشه به جای sf پیک داد در patch برای مثال od - invoker
دوستمون درست میگه .
قبلا کانتر اصلی و سرسخت SF تو بوتچر بود که الان گرفتن باگش کردن ... OD و اینوکرم که ...
بعدشم از نظر من هیچوقت نمیتونن sf رو مثل دوتا 1 دریارن ... اصلا sf یه چیز دیگه بود.
pishva (03-03-2016)
ببینید دوستان اون 15 تا مانا همون طور که گفتم زیاد به چشم نمیاد اما اگه تغییرات بعضی از ایتم ها رو در نظر بگیریم مثل bottel که مقدار مانایی که میده از 70 به 60 کاهش یافته(اینم زیاد به نظر نمیاد اما توی گیم واقعا تاثیر داره،مثل ایتم جدید Faerie Fire که با دادن فقط 75 تا hp تونسته توی خیلی از جاها یه هیرو رو save کنه )یا همون تغییرات هیرو ها و کانتر پیک های این هیرو خیلی توی کم پیک شدنش تاثیر داشته!
اما یه چیز دیگه هم هست،اونم قوی شدن بقیه هیرو های Mid که باعث میشه این هیرو کمتر مورد توجه قرار بگیره،مثل هیروی sven که با وجود اینکه تغییر خاصی نداشته اما الان جزو پیک های carry خیلی شاخ به حساب میاد و یکی از دلایلش میتونه ضعیف شدن بقیه carry ها باشه!
تغییرات کوچیک برای ما زیاد مهم نیست اما کسایی که در سطح اول دنیا بازی میکنن دقت خاصی روی این تغییرات دارن،نمونش Batrider که با تغییر hp reg از 0.25 در ثانیه به 2.0 عدد در ثانیه اومده جزو پیک ها در صورتی که patch پیش زیاد بهش توجه نمیشد!
دوستانی که از ho*spotshield استفاده میکنن از دیروز تا حالا دچار مشکل نشدن ؟ واسه من از دیروز صبح دیگه وصل نمیشه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-04-2016)
من دارم،استفاده هم کردم همین الانم تست کردم برا شما،نه سالمه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-04-2016)
به طور کل دوتا چیز مسخره تر تو دنیای دوتا وجود نداره
Cosplay
Alc manta octa
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-04-2016)
what the * * * * is that ?
نمیدونم چرا تا رفتم بازی اینطوری بود ...... ریکانکت هم کردم درست نشد همین جوری ادامه دادم . ( از خود دوتا در نیومدم گفتم عقب میفتم )
پ.ن : کل صفحه تا آخر بازی همینطوری بود به شکلی که نمیتونستی ببینی تا چه حد vision داری و فقط هیروها و کریپ هارو میشد دید .
http://www.dotabuff.com/matches/2196396853
FCB (03-04-2016),Mohammad_ai69 (03-04-2016),pishva (03-04-2016),The Viper (03-05-2016)
برا منم بعضی موقع اینطوری میشه دوتا رو میبندم دوباره باز میکنم درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
نمیدونم چرا دوتا بازا بعضی هاشون حس خود برتر بینی دارن ،رفتیم خیر سرمون یه بازی ساپورت کنیم با شدو تو آلپیک یه دفعه دیدم اینا همه رندوم زدن بعد رازورم گفت مید یا فید ،یه فانتوم لنسر داشتیم تیم مقابل ارث اورد من همونجا اول نوشتم GGEZخلاصه بازی رو شروع
کردن آقا 5 تا وارد استک کردم همه جای مپ رو وارد گذاشتم بعد چند دقیقه دیدم رازور هی رو من X میزنه و میگه we need wards بهش گفتم عقب مونده مینی مپ رو نمیبینی خدا شاهده خفه شد تازه فهمیدم این احمقایی که هی وارد وارد میکنن اصلا نگای مینی مپ نمیکنن اسپریت بریکر میرف تو فنتین دشمن با شارژش بعد میگفت report my team خلاصه این آقا فانتوم ما هم بخاطر ارث نمیومد گنک کنه و هی مینوشت sry earth will kill meسری ای بره تو... آقا به زور داشتیم جمع میکردیم 90 دقیقه سردرد که این رازور احمق اصلا نیومد ایشنت رو بزنه رفت دیواین گرفت حالا جالبیش اینه که با هلث 200 با دیوین به جای اینکه فنتین رو بزنه رفت با لجیون دوئل داد لجیونم که میترسید ولی دوئل رو برد داشتیم ایشنتو جونشو تموم میکردیم که یه دفعه اسپریت تو سرش اومد رفت با لجیون دیواین دار شارژکرد
لجیونم دوتا MOC زد تو سرش فول هلث شد کامبک زدن کشتن مارو بعد آخر بازی هی میگفتن نوب ساپورت 7/6 حالا جالبه این حروم زاده اسیست رو واردارو سیوارو داست رو ول کرد چسبیده به کیل من اصل کارمن 6/7/36 بود دیگه خودتون بفهمین تیم به معنای واقعی
چقدر به قول خودشون ریتراد بوده بعد این لجیونم کله پوک هم میاد میگه GGEZ منم نامردی نکردم نوشتم yes like your mom بعد که اومدم بیرون بازی دیدم مچ حساب نشده ،یعنی دلم خنک شد عدالت برقرار شد .کلا دوتا 2 ربطی به اسکیلت نداره هر کاری کنی سیستم
والوه یکاری میکنه وینریتت 50 یا 60 یا حول و هوش همینا باشه .پس اگه بردین فکر نکنین شاخین یا اگه باختین فکر نکنین نوبین اینا همش بازی هایی که والوه در میاره .
داداش شما تو چه رنکی بازی میکنی ؟ اگه نرمال بازی میکنی تو چه skill bracket بازی میکنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©