This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودتو ناراحت نکن داداش
هممون روی خوش زندگی رو میبینیم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودتو ناراحت نکن داداش
هممون روی خوش زندگی رو میبینیم
''iMM (03-11-2016),Amin_AssAssin (03-11-2016),pishva (03-11-2016)
ggThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
wp
ez
noobs
خوشبختی فقط فاصله ی کوتاه این بدبختی تا بدبختی بعدیه
pishva (03-11-2016)
اینو که راست میگی ولی ادم همیشه اقبال و همیشه ادبار نداره . نه باید بنازه و نه بناله .
پ.ن : امیدوارم سخنم تند واقع نشه
pishva (03-12-2016)
اگه واقعا به این حرفی که زدی اعتفاد داری هرچی میاد سرت حقته هربار یه همچین حرفی مشینوم فقط میخوام سرم رو بکوبم تو دیوار دیگه اینجور حرف ها داره از کنترل خارج میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من رفتم دوتاباف puppey و دیگر پلیر های حرفه ای دوتا2 رو دیدم در واقع KDA که داشتن معمولا به زور به 5 میرسید حتی زیر 1 هم زیاد داشتن ولی توی very high skill هستن
من طی 40 تا گیمی که رفتم حداقل 10-15 تا از بازی ها رو KDA بالای 10 داشتم و 2-3 تایی هم بالای 20 و فقط 8 تا از گیم های من high skill شد که 5تا از مورد هایی که به high skill رسیدم kda زیر یک و در بیشترین حالت 5 داشتم
احتمال 90% چیزای دیگه ای تاثیر دارن رو اسکیل برکت
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (03-12-2016)
اقا من نمیدونستم سایت های ایرانی هم اکانت 6k میفروشه پولشو دارین برین بخرین بازی از لولو میشه هلو
یهو دیدی با دندی افتادی تو یه بازی
سلام ، دوستان تا حالا به چیز یا روشی رسیدین که همیشه تیم radiant بیفتین ؟! یکی دیدم 30 بازی اصلا dire نیفتاده ، همش هم بازی نرمال
pishva (03-12-2016)
این book ها دقیقا چه تاثیری دارن ؟
pishva (03-12-2016)
pishva (03-13-2016)
سلام دوستان بعد از چند روزی دوری از شما عزیزان من به کانون دوتاباز برگشتم دلمان تنگ شده بود خداییش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-13-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©