برادر شما چرا کلا اعتماد به نفس نداری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برادر شما چرا کلا اعتماد به نفس نداری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه آدمی که هیچ سرمایه ای ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مدرکش دیپلمه.
پارتی هم نداره که براش کار درست حسابی پیدا کنن
دقیقا چطور بباید اعتماد به نفس داشته باشه.
(قبلا هم گفتم)
دنبال کار هم که میری طرف میگه از 9 صبح تا 10 شب ماهی 700 تومن (تازه این خوبش بوده) حاضرم بمیرم ولی برای این جور آدم ها برگی نکنم.
کار دیگه ای هم باشه یا مدرک تحصیلی بالا میخواد یا سابقه N ساله.
اکثرین جمعیت کشور رو افراد 16 تا 30 سال تشکیل میدن یعنی جوان ها ولی هیچ جای برای جوان ها تو این کشور نیست.
توی ایران هیچ راهی برای یه جوان 18 ساله که میخواد از 0 شروع کنه نیست. با ماهی 700 تومن در آمد که 150 تومنش برای کرایه راه میره پول کرایه خونه و خورد و خوراک هم نمیشه داد چه برسه به پیشرفت.(کسی که خرج خانواده داره رو نمیگم یه آدم تنها رو میگم)
ولی توی یه کشور دیگه(اون هایی که حداقل از نظر سرمایه با ایران برابر هستن) با ماهی 2000 دلار که حداقلشه ، هم میشه اجاره خونه داد هم خورد و خوراک هم آخر ماه 500$ تو جیبت میمونه.
وضعیت گرونی و بی کیفیتی اینترنت بماند.
بالا بودن ارز که باعث میشه قدرت خرید مردم نابود بشه بماند.
سومین کشور از نظر بالا بودن شاخص فلاک بماند.
ایران از نظر گرون بودن خانه توی دنیا دوازدهم هست بماند.
یکی 3 هزار میلیارد دلار با خودش میبره ،یکی دیگه آقای X ، N تومن به جیب میزنه ولی در مقابلش سهم مردم از این کشور ماهی 45 تومن هست که هر ماه 500 هزار نفرشون حذف میشن.
با این وجود اعتماد به نقس که هیچی ، امید به زندگی هم از آدم گرفته میشه.
(پوریا جا لحن یه خورده تند بود و منظوری نسبت به شما نداشتم).
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-08-2016)
یعنی به حدی به تنبلی رسیدم که حال ندارم تا آرایشگاه برم واقعا که.... فاصله آرایشگاه مورد نظر ( 300 متر) وای خدایا.
عوارض زندگی در شیراز منو به اینجا کشونده....
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (03-08-2016),pishva (03-08-2016)
تاپیک خودمو قفل کنم دیگه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکلی نداره ؟
:imhorrifiedplz:
برو شکر کن برادر ||This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه شب ها که حس نداشتم از پای پی سی بلند شم ، و بنابراین نخوابیدم ||||
و چه روز هایی که از روی بی حسی بلند نشدم آب بخورم و تشنه موندم ||||
حس نداشتم برم شام و نهار بخورم گشنه موندم |||||
حس بازی نداشتم بازی بقیه رم به گوه کشیدم |||||
حس ks نداشتم........ ولی کلا شانسم خوبه خودش کی اس میشد |||
در کل تنبلی در جامعه خیلی زیاده :/
pishva (03-08-2016)
میگم شمام تریلر جدید got رو دیدین تشنج کردین یا فقط من اینتوریم؟
pishva (03-09-2016)
کدومش؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو تالاره ؟
یا اون که همش عکس جان اسنو هستش؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-09-2016)
یه تریلر فک کنم همین امروز منتشر شد یا دیشب بنظر جالبه این فصلش
چیز دیگه ایی نگم که باز ater نگه چرا اسپویل کردی :smile30:
pishva (03-09-2016)
نه دیشب اومده من تو تاینی دیدم فک کنم بقیه جاها یکم دیرتر بزارن میشه اینجا تو فروم گذاشت؟
pishva (03-09-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©