بهترین بازیم تا الان با viper :
Match 2203212456 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
همه چی عالی بود مخصوصا همکاری و بازی تیمی بچه ها (تیممون کلا ایرانی بودن و cm رفتیم)
بهترین بازیم تا الان با viper :
Match 2203212456 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
همه چی عالی بود مخصوصا همکاری و بازی تیمی بچه ها (تیممون کلا ایرانی بودن و cm رفتیم)
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-07-2016)
حالا یکی عضو بشه چه فرقی داره ؟ آخرش قرار یه عکس آپلود بشه مگه فرقی هست بین کسی که همین جور میاد یا عضو رایگان هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-07-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی که واسش زیاد مهم نیست بیخودی عکسش برای همیشه رو سرور نمونه
خیلی ها ایمیل میدن میگن این عکسو پاک کنید
میخوان یه عکسیو به نفر نشون بدن بعد حذف بشه ، اینجوری کار اونا هم راحت تره
بالاخره عضویت هم باعث میشه بازدیدکننده ی ثابت سایت بشن و مدیریت عکس ها هم راحت تره
اینکار باعث کمتر شدن هزینه در آینده و تضمین ادامه حیات سایت میشه
بخش زیادی از عکس هایی که سالها رو سرور میمونن فقط همون روز یا نهایت چند روز بعد از آپلود کاربرد دارند و اپلودکننده اصلا براش مهم نیست که عکس باقی بمونه یا نه
آمار هم نشون میده که اینکار طی چند روز گذشته باعث ریزش بازدیدکننده نشده ، ولی اگه جور دیگه پیش بیاد مجبور میشم دائمی رو برای مهمان اضافه کنم ولی رو پیشفرض نباشه
میلاد من قبلا عضو شدم ولی یوزرش درست یادم نیست چک کن ببین ummmهست توی سایت یا نه؟ مرسی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-08-2016)
pishva (03-08-2016)
meepo چی؟ من مطمنم اونجا ثبت نام کردم..یاته یه زمانی اینقد عکس میزاشتم ظرفیتم پر شد؟ بعد اون سایت رو بهم پیشنهاد دادی؟ باو توی favدارمش.چک meepo.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-08-2016)
پیام خصوصی میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ظرفیت یواپلود پر نمیشه ، نامحدوده
pishva (03-08-2016)
باو جدا این یه قانون ثابت توی دوتا هست مثلا 6 تا برد پشت سر هم = 1000 درصد 6 تا lose پشت سر هم یعنی من خودم به این نتیجه رسیدم.
pishva (03-08-2016)
ای کاش هیچ وقت با بازی Warcraft III و dota و در نتیجه Dota 2 آشنا نمیشدم.
تو این کشور بجز دزدی و حروم خوری اصلا نمیشه پیشرفت کرد.
اگر یک ساعت قبل از مردنم دوتا انتخاب داشته باشم بین زندگی دوباره در ایران و مردن ، مردن رو انتخاب میکنم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©