تنها چیزی که امکان داره شما بخواین انجام بدین و یهویی نشه فقط برگزاری مسابقاته
تنها چیزی که امکان داره شما بخواین انجام بدین و یهویی نشه فقط برگزاری مسابقاته
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
WardeN (01-11-2015)
محمد جان در چه راستایی هستش ؟ در راستای بازی یا سایت یا ....؟
خبر خوب
تکان دهنده ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
په نه در مورد برگزاری مسابقات قرائت قرآن مجیده :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا بد هم نیست از این مسابقات بذارن یک حورده فضای روحانی در سایت به وجود بیاد همه با هم بریم تیم اسپیک اونجا مسابقات برگزار شه یکی هم قرائت ها رو ضبط کنه بذاره تو انجمن واسه دانلود هزینه ثبت نامشم بدیم به موسسه خیریه محکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من به شخصه ثبت نام میکنم والا
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
کاملا موافقم اگه برگزار بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
مربوط به سایت میشه بله با دوتاباز هم کمی در رابطه هست اما نه کاملThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteنه دیگه دوستان دوران این خز بازیا گذشته چون الان بچه 13 14 ساله میاد سایت میزنه تورنمنت راه میندازه...جامعه مجازی دوتا 2 ایران سر اینجور چیزا و یا یکسری کل کل بین بعضی ها به گند کشیده شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچ حرف پیشی هم نمیزنم مثل قدیما جو هم نمیدم فقط میگم بگیر نگیر داره یا میشه یا نمیشه فقط دعا کنید بشه :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نگی چیه دعا نمیکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ایده داشتم شاپ بزنیم...کل دوتا 2 ایران رو شاپ برداشت!
ایده داشتم اولین تورنمنت دوتا 2 را ما داشته باشیم...با 8 تا تیم زود تر از ما تورنمنت زدن!
ایده داشتم تورنمنت 1v1 بزارم...جو منفی بهش دادن باهام لج بودن نزاشتن کسی بیاد ثبت نام کنه!
ایده Steamcommunity.ir رو دادم...یکی دیگه میلیونی سودش رو برد و آخرش هم سایتش تعطیل شد! من؟! :دی به من بال مگس هم نرسید :پی
ایده اولین تورنمنت تیکت دار دوتا 2 ایران رو دادم...با بوگاتی خودشون رو رسوندن تورنمنت تیکت دار راه انداختن که مارو خراب کنن!
دیگه بلا نسبت الاغ هم بود میفهمید که نباید دهنش رو تو این جمع باز کنه! حتی در حد سوت زدن...دلیل تمام اینها هم این هست واسه خودم دشمن تراشی زیاد کردم و یک زمانی خیلی تو جو منفی سیر می کردم
بعد از چند ماه با MrSaveH اتفاقی آن شدم دیدم ادد لیستش که یک زمانی 200 250 نفر بود حالا شده 20 30 نفر :دی الان دیگه پسر خوبی شدم ساکت شدم اما هنوز خیلیا باهام بد هستن :دی (خیلی رک دارم میگم، میدونم به گوششون میرسه)
حالا اگر من همچین کسی بودم که این ایده هارو داده پس بلدم چجوری بازم ایده بدم اما نه وعده میدم دیگه نه قول چون واقعا هم شدن یا نشدنش 100% نیست پس الکی جو نمیدم.
پست دوستمون Rahi_jj هم نقل قول نکردم تا یک وقت دچار سوء تفاهم نشن درحالیکه حرفشون من رو یاد گذشته ها انداخت یکمی مرور خاطرات کردم
مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه...کار ما هم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (01-12-2015),Ajax (01-12-2015),ANG3L Of W4R (01-12-2015),ATER (01-12-2015),Four-Eyes (01-12-2015),HoMaYoON (01-13-2015),IR_Prince (01-12-2015),M.Lo4DinG (01-12-2015),Milad._.R (01-12-2015),Mohammad_ai69 (01-12-2015),Sharingan (01-14-2015),shavn (01-12-2015),Squee (01-12-2015),WardeN (01-12-2015),YOLO (01-12-2015),رهی (01-12-2015)
از اونجایی که هیچ لایک نخوردی حرفاتو کاملا باور دارم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (01-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©