هر سنی یک تفریح رو طلب میکنه . یک جمله ای که همه بهش نمیرسن پس بشین خوب در مورد خودت فکر کن جای خلوت ، خالی از همه چیز و همه کس
هر سنی یک تفریح رو طلب میکنه . یک جمله ای که همه بهش نمیرسن پس بشین خوب در مورد خودت فکر کن جای خلوت ، خالی از همه چیز و همه کس
برو تو یه کوچه ی خلوت صدای سورنا با یه هدفونه کوچیک...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
آقا باید یه اعترافی کنم
من یه سال پیش یه ایمورتال تینکر از یه یارو روس خوردم طرف بچه بود منم گفتم ایمورتال رو بده یه بازی که بازی کردم بهت میدمش اونم قبول کرد ولی من بعد اونو ریمو کردم.! 10 بار ادد کرد گفت pls بدش من فقیرم بدبختم منم باور نکردم
خدا شاهده امسال توی بوک ایمورتال night stalker رندوم بهم داد، + luna +huskar +sand king اینارو همه توی شرط بندی باختم،الانم یکی از اکانتای دوتا2 م که 1061 وین داشت و 300 کامند هم داشت + فول آیتم بود رو اعتماد کرد به یکی دادم،اونم کاری رو کرد که من کرده بودم. فقط خدا حلالم کنه خودش کافیه پشیمونـــــــــــــــــــ ــــم
قید اکانت رو زدم چون steam guard off کردم و طرف هم ایمیل رو تغییر داد یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد،ولی کاش خدا ببخشم که دیگه اینکارو نکنم در حقیقت 1 ایموتال گرفتم ولی 20 برابرش تاوان دادم حقمه!.
ویرایش توسط Apdentist : 06-22-2015 در ساعت 08:26 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
UnHoLy666 (06-22-2015)
نه والا راس میگم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تو عمرم این همه ترید حق کسی رو نخوردم اما بیش از 100 کلید حقم رو خوردن برگشت ایا ؟ 200 chest باز کردم که چیزی گیرم بیاد اما بابت اونایی که ازم زدن نباید اینجا گیرم میومد ؟ خودتو سرزنش نکن حق فعلا که به حقدار نرسیده
Apdentist (06-22-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من برات تیکت رو زدم ولی زیاد امیدوار نباش.
ناراحت نشیا خیلی اسکلی دی:
کی رو دیدی پسش رو بده به یِ فِرِند اینترنتی؟
Apdentist (06-22-2015)
np پیدا نشد،خدا خواسته داداش،من این بلا رو روی یکی درآوردم خدا هم رو من.
بابت اسکل هم مرسی.
یکم امیدوار شوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (06-23-2015)
چی شده ؟ فک کنم روزه گرفتم خدا فهمیده آدم شدم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©