یقیناً حق با توهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بخوام جوابتو بدم عملا دارم منطق خودمو میخورم
یقیناً حق با توهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بخوام جوابتو بدم عملا دارم منطق خودمو میخورم
Youtube Junkey
بچه ها کسی مشگل دیر لود شدن تاپیک هارو نداره؟ خیلی دیر لود میشن برا من!
میلاد مشکل کلیه؟ یا نه؟
پس منطق خودت بخور من با کسی دعوایی ندارم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (04-08-2016)
کسی نخواست با Miracle بی افته ، فقط خواستن با ایرانی ها نیوفتن :imspinningplz:
من خودم یادم نمیاد بازی اتفاقی با ایرانی ها توی یه تیم باشم و طرف بد دهن نباشه.
شاید به خاطر اینه که ایرانی ها بیش از حد اعصابشون خورده (پینگ بد ، لگ ، سیستم بد) در نتیجه دیگع اعصابی برای بازی نمیمونه.
ولی در کل داشتن اخلاق نیاز به آموزش صحیح داره ، 70% این آموزش پای مدرسه هست از همون پیش دبستان تا دیپلم.
همه میدونیم وضعیت مدارس و.. چطور هست پس انتظار بیشتر از این هم نمیره.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (04-08-2016),samdeloges (04-08-2016),Soul Keeper (04-08-2016),UnHoLy666 (04-08-2016)
من مشکل ندارم ولی یه بعضی وقتا ارور میدن موقع بالا اومدن.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
samdeloges (04-08-2016)
از 10 دقیقه شروع میشه ولی اگر باز هم Match پیدا بشه و Accept نکنی تایمش میره بالا. فکر کنم دفعه 3 یا 4 توی روز که Accept نکنی 24 ساعت نتونی Find کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------------------------------
لوگو ها برای من سریع لود میشه.
والا منم همون مدرسه ای که شما رفتینو رفتم ولی ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اگه فک میکنی ایرانی بودن چیزه بدیه پاشو برو پناهنده شو پشت کامپیوتر نشستن به هدفت نمیرسونتت
اینم بگم همه جا مشکل خودشو داره همجا بی فرهنگ داره فقیر داره بی خواصیت داره
این قضیه کلا مثل تتلو ه : *) مردم میان میگن آهنگات خوب نیست بازم گوش میدن
Irony is Sweet
Youtube Junkey
Butcher (04-10-2016)
میبینم که اکثر دوستان مثل من از مشکل اعصاب رنج میبرن
بگذریم از شوخی
میخام دمنوش گیاهی بهتون معرفی کنم که واقعا معجزه میکنه.من خودم هر روز استفاده میکنم
معرفي گل گاو زبان و سنبل الطيب دمنوش براي تمدد اعصاب و آرامش : WikiDrink
ویرایش توسط Mamad Warlord : 04-08-2016 در ساعت 08:42 PM
LA_King (04-08-2016),Mahdi-Void (04-09-2016)
ای تو روحت بشر . من و تو اتفاقی با هم نیوفتادیم بهت free ez +25 mmr ندادم ؟ یا شایدم تو دادی به هر حال بد دهن نبودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ایول ... برم بگیرمش :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هم از دوتا 2 دورم هم استرس کنکور که داره نزدیک میشه یعنی روزی 3 تن فشار روانی رومه .
What happened ? Axe happened
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©