نه چیه به ماهم بگو xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
coin تاحالا نخریدم
اگه تو مرحله ای گیر کردی بگو از بپرسم شاید تونستم کمکت کنم
نه چیه به ماهم بگو xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
coin تاحالا نخریدم
اگه تو مرحله ای گیر کردی بگو از بپرسم شاید تونستم کمکت کنم
منم مثل شما اطلاعاتی ندارم اگر داشتم که نمیپرسیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان کسی هست مسابقات رو خوب دنبال کنه ؟ ( همه تیکت ها )
خب کوین یه ایتمی هستش 2-3 دلاره که شانس دراپ شدن اسکین تو بازی رو برات بیشتر میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد 3 تا درجه داره برنز نقره طلایی
برای درجه گرفتن هم یه مرحله هایی بهت میده باید رد کنی مثلان تو یه راند ice بگیری ( کشتن تمام پلیر های حریف )
بعد اگه کوین رو طلایی کنی یه ایتم هم بهت میده خودش اونم شانسیه زیاد دربارش اطلاعی ندارم ولی رفیقم طلایی کرد یه اسکین 110 دلاری بهش داد
Mohammad_ai69 (01-26-2016)
ممنونم ، فقط می خواستم بدونم این ایتم چه زمانی میاد ، چون سری های مختلف میاد یه جورایی مثل new bloom خودمونه فک کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر سری چند تا مپ مخصوص اون event ساخته میشه که فقط تا یه زمانه محدود در دسترس هست و برای بازی کردنش باید کویین اون event رو بخری وگرنه نمی تونی بری تو اون مپ هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Mohammad_ai69 (01-27-2016)
تایم مشخصی داره در طول سال که کی میده اینا رو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین الان artezy داشت میگفت my ping is 120 and it is impossible to play as invoker with this high ping ای خدا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[DR.[mmL (01-27-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Bitch plz RTZ
i had 160 ping and got 22/7/18
البته رنک 3.8
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[DR.[mmL (01-27-2016)
خودتو مقایسه میکنی با rtz !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه تار موتو نمیذارم پای کل تشکیلات این بچه rtz و امسالش :smile30:
valve دورت بگرده
ATER (01-27-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©