من اینجا نمایندگی scitec nutrition پروتئین + کراتین مونو + AA برام در اومد 160000 تومن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اینجا نمایندگی scitec nutrition پروتئین + کراتین مونو + AA برام در اومد 160000 تومن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
14 سال سابقه ورزش دارم پس اطلاعاتم کپی نیست
یه اطلاعاتی بدم به دوستان :
همه ادم های دنیا 4 پک یا 6 پک دارن ، که بصورت ژنیتیکی بعضی ها هم 8 پک دارن فقط چربی های پهلو و در ناحیه شکم باعث میشن که پک ها نمایان نشن و کسانی که میبینید پک های زیبایی دارن فقط با ورزش و رژیم غذایی چربی های بدنشون رو به کمترین میزان رسوندن
مکمل هم اصلا پیشنهاد نمیشه چه در ایران چه در خارج ، برای ورزشکاران اسان ترین و راحترین کار استفاده از مکمل هستش تا بتونن زود به بدن مورد نظر خود برسن ، اما در نظر بگیرید بدنی که به صورت طبیعی اوردین بالا و 2-3 سال زمان برده ، زمان بیشتر هم بدون ورزش خواهید داشت من خودم
هیچوقت مکمل نخوردم اما استعداد بدنی که دارم و چند سال روش کار کردم هرکسی میبینه تعجب میکنه . اون تعداد بارفیکسی یا .... که میزنم از 1000 نفر توی باشگاه نمیتونست بزنه چون این بدن روش کار شده
اما چطوری به بدنی که نیاز به پروتین و .... داره برسم ، فقط با رژیم غذایی طبیعی ، درسته که هزینش بالاست اما دیگه مضر نیست و در اینده دچار مشکل نمیشین ، کلا این شاخه های بدنسازی جز دسته ورزشهایی هستش که پرهزینه هستن
اگر یکسال پیش دچار مشکل کلیه نمیشدم و تا الان ادامه داده بودم الان بدن طبیعی رو بهتون نشون میدادم
رشته ای که من کار میکردم خیلی خاص بود و در ایران ما خیلی کم هستش زمان ما فقط یک گروه در تهران بود که برای تمرین باهاشون ماهی باید 800 تومان میدادی میتونید بزنید توی گوگل یا یوتیوب Street workout
dark druid (06-07-2016)
داداش برای ورزشکاران آسان ترین راه برای رسیدن به بدن مورد نظر استفاده از هورمون هست! برای سیکس پک هم بدون شک سوماتروپین (هورمون رشد)حرف اول رو میزنه زیر ناف فک کنم باید تزریق بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا کی گفته من از ایران خریدم؟ وحی نازل شد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پوریا چطوری اینقد ارزون خریدی ؟ دفعه دیگه برا منو محمد و میلاد هم بیار من وی و گلوتامین فقط مصرف میکنم یه بار کراتین خریدم،گفتن اثر داره رو کلیه و ... ترسیدم حالا واقعا به اون صورت داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کلی گفتم حالا شما عکس 6پکو بزار یه کاغذم کنارش باشه اسم دوتا بازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چشم امشب بعد از تمرینم برای شما عکس میگیرم جلوش هم مینویسم دوتاباز for dark druid خوبه؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
باید رو کاغذ بنویسی ! اگه اینطوریه قبوله !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا منم بفرست بعدشم عمومیش کن تو انجمن :d:d
منم ورزش رزمی (آی کی کای ) میرم ! لامصب انقدر اونجا کتک خوردم که بدنم تازه داره میاد رو فرم . . . . ( در کنار کمی تمرین های بدنسازی )
____
____
ولی تمام تکنیک های آکیدو (همون آی کی کای ) به مفاصل آسیب جدی میزنه و خیلی خطرناکه
آقا گفتم که به شما، روی کاغذ مینویسم FOR DARK DRUID DOTABAZ . اینورشم باور نمیکنی مینویسم MILAD__sTROM.
قبوله حاجی !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©