اگه سليقت به اين سبك ميخوره آره خيلي جذابن و مهيجThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خصوصن من با كتاب مربوط به ليچ كينگ خيلي حال كردم
حتي فايل پي دي افشو رفتم صحافي كردم تا بتونم بخونمش
اگه سليقت به اين سبك ميخوره آره خيلي جذابن و مهيجThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خصوصن من با كتاب مربوط به ليچ كينگ خيلي حال كردم
حتي فايل پي دي افشو رفتم صحافي كردم تا بتونم بخونمش
Team Secret
دوستان خیلی بد شده که نمیشه برای ایلوژن اسکیل 6 هیروی (arc warden) جم ودیواین رو استفاده کرد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-02-2016)
تورنت , چون تو اروپا یه روز دیرتر میاد بیرون به خاطر GMTThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عالین , مخصوصا با Last Guardian خیلی حال کردم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-02-2016)
دوستان یه تاپیک واسه این کتابا بزنید و توش در مورد این کتابا بحث کنیم خیلی خوب می شه من دوس دارم بیشتر در مورد این کتابا بدونم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک دانلودشون هم بزارید .
ABNightmare (05-02-2016)
منم pdf هاشو گیر آوردم اکثرشو . کتاب همینجوریش پیدا نمیشه برای خرید ؟ صحافیش چقدر هزینه برد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم موافقم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
دوستان از تورنت یه فول البوم بود دانلود کردم بعد از اون روی مرورگر تبلیغات افتاده یعنی هر پیجی که باز میکنم 4 5 تا تبلیغ هم دور اون صفحه میاد حتی همین فروم خودمون نرم افزار های روی مرورگر و نرم افزار های روی سیستم رو هم چک کردم درست نشد حتی خود تورنت رو هم پاک کردم باز هم نشد! چکارش کنم کسی میدونه؟
دوستان از تورنت یه فول البوم بود دانلود کردم بعد از اون روی مرورگر تبلیغات افتاده یعنی هر پیجی که باز میکنم 4 5 تا تبلیغ هم دور اون صفحه میاد حتی همین فروم خودمون نرم افزار های روی مرورگر و نرم افزار های روی سیستم رو هم چک کردم درست نشد حتی خود تورنت رو هم پاک کردم باز هم نشد! چکارش کنم کسی میدونه؟
از کجا نرم افزارای روی سیستم رو چک کردی؟
شاید این چزایی که زیر مینویسم کمکت کنه
چند تا حالت امکان داره باشه
Run رو تو ویندوز بازکن بزن msconfig
ببین تو قسمت services و start up چیز مشکوکی میبینی
اگه تو service چیزی باشه از کار بندازش اگه تو استارت اپت باشه آدرس هست باید یجوری کیلش کنی (شاید بعضی وقت ها معمولی دیلیت نشه یا خودش رو یه جا دیگه کپی کنه)
البته شاید با یه نرم افزار advertise blocking هم درست شه
----
شایدم مرورگرت رو پاک کنی از اول بریزی درست شه تو یه دایرکتوری دیگه
شایدم به صورت یه پلاگین رو مرورگر باشه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
این جا سایت های 30 دقیقه بعد از پخش از شبکه لینکش رو میگذارن ، مگه نمیتونید از سایت های ایرانی دانلود کنید؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این طبیعیه و همیشه اتفاق می افتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک اسم خاصی داره تبلیغاتش. اسمش رو داخل google سرچ کن سایتش رو میاره بالا بعد داخل سایتش نحوه بلاک کردن تبلیغات رو نوشته.
خیلی رو مخن که هیچ باعث افت سرعت هم میشن...
خيلي بده بعضي وقتا صفحه ايي رو كه باز ميكنم خودش عوض ميكنه ميبره رو تبليغات -_- زوريه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©