major مگه شروع نشده؟
چرا پس تاپیک واسه بحثش باز نمیکنید؟(هومن؟)
major مگه شروع نشده؟
چرا پس تاپیک واسه بحثش باز نمیکنید؟(هومن؟)
90 مگ آبدیت
Added the ability to lock items in your inventory to prevent them from combining with other items
ولی چیز خوبیه من سر این موضوع که آیتم با چیز دیگه ترکیب شد و من نفهمیدم و بعدا هم جدا نمیشد دو بازی رو باختم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
خب گفتم که تورنت. سایت های ایرانی هم از تورنت دانلود میکنن میزارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته تورنت تو خیلی از کشور ها پیگرد قانونی داره و پلیس میاد دمه در خونه ولی خدا رو شکر تو مجارستان فقط آپلود تورنت پیگرد داره نه دانلودش :دی
از کجا میفهمن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
شما دیتا رو به سرور تورنت آپلود/ارسال میکنی دیگه کاری داره فهمیدنش؟ فقط کافیه روی نت شما مدیریت و دسترسی لازم رو داشته باشند که تو این خراب شده دارن چه برسه اونجا =p~This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Dav1d (05-04-2016)
عجب حرکتی هست این charmخیلی خوبه ولی آیتم هایی که بستیم رو پس نمیده نامرد باو
خداوند این اساتید نامرد و سخت گیر رو به ... بفرسته
میلاد پاس کردی امتحان رو؟
||||||||||||||||||||||||||||||||
ادد کنید منو دوستان،خوشحال میشم
پنهان کننده: اک
ویرایش توسط Apdentist : 05-04-2016 در ساعت 02:56 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
5 از 5This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من واسه 20 میخونم :smile106:
هاهاهاهاها،ماهم امروز fail شدیم،کل کلاس با هم ،استادم گفت حقتونه میخواستین بعد از ظهرا جبرانیارو بیاید
من:smile21:
استاد ::smile45:
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
samdeloges (05-04-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©