حق با میلاد مثلا این آموزش بازی با نقش کری که آتر زحمت کشیده گذاشته
آموزش بازی با نقش Carry
میلاد نمیتونی کاری کنی که آموزش بازی با نقش کری - ساپورت اون بالای سایت بیان؟ چون خیلی خوبن .
حق با میلاد مثلا این آموزش بازی با نقش کری که آتر زحمت کشیده گذاشته
آموزش بازی با نقش Carry
میلاد نمیتونی کاری کنی که آموزش بازی با نقش کری - ساپورت اون بالای سایت بیان؟ چون خیلی خوبن .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره تو فکرش بودم ، بزودی اضافه میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو کانال تلگرام هم این تاپیک ها رو معرفی میکنم ، البته ممبر ها خیلی کمن
Apdentist (04-07-2016)
حالم گرفته
یک هفته ست اومدم تهران , دوتا به خونم نرسیده
pishva (04-07-2016)
آقا کمپین اعتراضی بزنید تا میلاد دوتا2 رو 2 باره نصب نکنه نیایم سایت.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (04-07-2016)
pishva (04-07-2016)
خدایا از دست این ملت اسکل چی میکشم من
خدایی نگا 5تا کری تیم حریف اونوقت تیم ما اول بازی به اونا فید میدادن
با 1000 بدبختی و فری فارم آیتم زدم تا بتونم حداقل 1v1 یا 2v1 بزنمشون بس که اینا ابلح بودن بازم بشون فید میدادن
Void اولتی میزد OD هم که از بیرون 100 ماشالله پس کله مزد به تیم انقد به اینا گفتم اسپیلیت پوش کنین و فایت نکنین
تا یه هیرو حریف میدیدن میپریدن پش و دوباره همون آش همون کاسه کلا عشق درگیری دارن منم که سر این بازی هم چارتم رفت هم 1ساعت الکی نشستم پایه یه بازی که به راحتی میتونستم ببرم اما بخاطر 4تا گاو نشد
هر وقت میمردن میگفتن AM چرا نمیای و از این حرفا آخه یکی نیست بگه شما 4تا Void تنها بستونه دیگه OD هم که بیاد 8تا هیرو هم که باشه میزنن اینا باز میومدن درگیر میشدن و انقد زود میمردن که نمیشد پوش داد
جالب اینجاست همیشه 3-4تاشون تو اولی Void بودن و Tide بگو دریغ از یه بار اولتی مفید
یا همه مرده بودن یا هنوز درگیر نشده بودیم یا برا فرار میزد
یکی بیاد منو آروم کنه
[SIGPIC][/SIGPIC]
شما رو یاد چی میندازه ؟ :smile30:
منو که یاد مخابرات میندازه xD
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mohammad_ai69 (04-07-2016),pishva (04-07-2016)
مشکل از مودمتونه ! :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
''iMM (04-07-2016),Mohammad_ai69 (04-07-2016),pishva (04-07-2016)
مورد داشتیم بازی اولش vhs بوده
pishva (04-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©