الهی آمینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الهی آمینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ATER (02-26-2015),shahin1132 (02-27-2015)
خوب من یه مشکل خیلی بزرگ دارم با دانلود بازی hots
بازی تا یه جاهایی خوب میره دانلودش اما 0 میشه یوهو سرعت. از اون طرف وقتی دانلودو pause کردم بعد که resume کردم 200 mb الکی رفت جلو . خالا دانلود بازی تموم شد کامل رفتم تو بازی قسمت play رو که زدم
downloading اومد وسطشم error داد رفت با اینکه دانلود کامل تموم شده بود !!
حالا چی کار کنم راهی نیست بازیو از سایت dl کرد؟
دیگه ببخشید جا دیگه پیدا نکردم
shahin1132 (02-27-2015)
اقایون خانوما لطفا کمک کنین دارم دیونه میشم نمی تونیم اسم یکی رو که تو 1 مسابقه ی تلویزیونی شرکت کرده پیدا کنم هرکی بتونه اسم اون دختره رو که تو 0:35 می حرفه پیدا کنه اکانت rust امو می دم بهش
کمک کمک کمک کمک کمک
اجب انقد اصابم ریده یادم رفت لینک ویدیو رو بدم.
اینجا کلیک کنید
.................................................. .........
Darktoheaven (02-27-2015)
آره منم دقیقا همین مشکل رو داشتم تو دانلود HOTS... باید اهمیت ندی بزاری کار خودشو بکنه. خودش دانلود میشه. الکی میزنه که دانلودت صفر شده یا با pause کردن بعدش resume کردن یه دفعه ای از حجمش 200mg کم میشه!
بعد تو قسمت بازی HOTS یه گزینه Options هست رو اون کلیک کن و گزینه Scan And Repair رو بزن, به احتمال زیاد درست میشه.
این مشکلو حل کردم ولی الان که میرم تو بازی play رو که میزنم hero ها میان یهو دانلود وا میشه !! جالب اینه تو training هاش این شکلی نیست راحت تا اخر رفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا هیشکی به من توجه نمی کنه ؟
هر کی اسم اونو اسم پیدا کنه 2 acc می دم که تو یکیشم csgo & rust هست
پیداش کردم، برای چی میخوایش ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
rust هم نمیدونم چیه !
ویرایش توسط WardeN : 02-27-2015 در ساعت 04:11 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
shahin1132 (02-27-2015)
اه متاسم دوست عزیز یکی اددم کرد لینک ویک شو داد . 2 تا اکانتمم دادم رفت rust هم 1 بازی اخرا لزمانه شبیه dayz بازی خیلی خوبیه خیلی هم پلیر داره فقط مشکلش اینجاست که روسا ریدنفقشی توش هر rust رو 5 key ترید کرده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فیلم 2012 رو بگیر ......... همه ی اینا با هم توشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mr.Nobody (02-28-2015)
آقا دارم تریلر از گیمپلی بازی overwatch رو میبینم ............... عاااااااللللللیییهههههههه .......... cs:go valve به گرد پاش هم نمیرسه
بی صبرانه منتظرم open شه یا اینوایتم کنن ............ کلا کمپانی بیلزارد پس از 15 سال بازی بیرون ندادن سه تا بازی داد که فکر کنم از بازیهای قبلیشم محبوبتر بشه : HearthStone - Heroes Of The Storm - Overwatch
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©