عزیزم overwatch یک بازی فانتزی هست.واقعا فکر میکنی بازیکن های Cs میان اینو بازی مکینند؟ (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم overwatch یک بازی فانتزی هست.واقعا فکر میکنی بازیکن های Cs میان اینو بازی مکینند؟ (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (02-28-2015)
عزیزم ............... منظور من از نظر تعداد پلیرها بود نه اینکه پلیرا cs بیان اینو بازی کنن ............ مطمئن باش این بازی خیلی پر طرفدارتر از cs:go میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بخوایم به حرف شما عمل کنیم نتیجه می گیریم که Dota و LOL هردو یه بازی فانتزی هستند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بازی smite هم برای تنوع خوبه
چهارشنبه سوری هم گذشت و امیدوارم کسی از دوتاباز ها آسیب ندیده باشه و به خوبی و خوشی امشب رو تموم کرده باشه
عید داره کم کم میرسه و تعطیلات طولانی در پیش هست و این یعنی یک عالمه فرصت برای دوتا بازی کردن امیدوارم این تعطیلات رو کسی به بطالت نگذرونه و حسابی ازش استفاده کنه
به عنوان عضو کوچکی از انجمن هم بهتون فرارسیدن نوروز 1394 رو پیشاپیش تبریک میگم و امیدوارم سالی سرشار از افزایش mmr و بردهای شیرین داشته باشید :d نه کریسمس داریم نه New Bloom ما ایرانی هستیم و نوروز را داریم حتی اگر کوروش رو از تاریخمون حذف کنند
برنامه ای هم که قبلا" اینجا اعلام کرده بودم انجامش 50 50 هست هم به لطف خدا به 80% رسیده و نتیجش رو در سال آتی حتما مشاهده خواهید کرد و مطمئنم تمام جامعه دوتا 2 ایران خوشحال خواهند شد
این رو بدونید ما به فکر قول ها و حرف هایی که میزنیم هستیم.
سال نو پیشاپیش مبارک :smile104:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (03-18-2015),felarous (03-18-2015),fever361 (03-18-2015),Four-Eyes (03-18-2015),HoMaYoON (03-18-2015),Hybrid (03-18-2015),M.Lo4DinG (03-18-2015),Milad._.R (03-20-2015),Mohammad_ai69 (03-18-2015),Mr.Nobody (03-18-2015),Ray[A]n (03-18-2015),Sharingan (03-18-2015),[DR.[mmL (03-18-2015),رهی (03-18-2015)
متاسفانه مجبور شدم ناخن پام رو کامل بکشم یه بچه ی ********** قرومساق دی: کوفت زهر ماری انداخت منو به **** داد
سال نو مبارک همتون
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بلاخر سال نکبتی 93 تموم شد ، بد ترین سال زندگیم بود ، امید وارم 94 چیز بهتری باشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم به نوبه خودم پیشاپیش سال نو رو به همه دوتابازها تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت داشته باشید
کدوم برنامه ؟؟؟ تورنومنت ؟؟؟؟
خیر تورنمنت نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نتیجش رو سال بعد مشاهده خواهید کرد...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©