ای بابا
چرا این ک.س.ک.ش.ا.ی خ.و.ن خوار چیزیشون نمیشه بعد یکی مثل حبیب و جوانان مملکت باید سکته کنن
ای بابا
چرا این ک.س.ک.ش.ا.ی خ.و.ن خوار چیزیشون نمیشه بعد یکی مثل حبیب و جوانان مملکت باید سکته کنن
Amin_AssAssin (06-10-2016),Apdentist (06-10-2016),Soul Keeper (06-10-2016),[DR.[mmL (06-10-2016)
واقغا فوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کرد؟؟؟؟؟ حبیب؟؟؟؟ وای خدایا خدا بیامرزتش خیلی صداش خوب بود
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خدا بیامرزتش من مرد تنهای شبم رو دیشب داشتم گوش میدادم.
من مرد تنهای شبم
مهر خموشی بر لبم
تنهاو غمگین رفته ام
دل از همه گسسته ام
تنهای تنها،غمگین و رسوا
تنها و بی فردا منم
من مرد تنهای شبم
مهر خموشی بر لبم
من مرد تنهای شبم
صد قصه مانده بر لبم
از شهر تو منرفته ام
کوله بارمرا بسته ام
بی فکر فردا، با خود و تنها
عابر این شب ها منم
بی فکر فردا، با خود و تنها
عابر این شب ها منم
من مرد تنهای شبم
مهر خموشی بر لبم
من مرد تنهای شبم
صد قصه مانده بر لبم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
وای خدای من
باور نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا بیامرزتش. روحش شاد.
----------------------------------------------------
این فصل Peaky Blinders هم تموم شد. اونایی که تا حالا این سریال رو ندیدن حتما ببینن
Tom Hardy قسمت آخر این فصل انقدر قشنگ note کرد که 3 بار زدم عقب دیدم. بیخود نیست یک بازیکن انقدر معروف میشه!
نه کور خوندی من غلط بکنم از ایر بگم عکس بگیرم :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبول دارم از چند نفر دیگه هم شنیدم بهترین ورزش شنا هست برای این که همه جای بدن در حال تحرک هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه من اصلا شنا بلد نیستم پس واجب شد.
یه توضیحی میدی در مورد سریالشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی ویکی 2 خط بیشتر در موردش نبود
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Amin_AssAssin (06-10-2016)
ater پسر جون تو منو مجبور کردی عکس بگیرم،حالا خود تپل مپلت عکست بهم نمیدی ؟
پ.ن= باید بیای ثابت کنی تپل و خپل مپل نیستی!
ویرایش توسط Apdentist : 06-10-2016 در ساعت 02:51 PM
Amin_AssAssin (06-10-2016),ATER (06-10-2016)
شوکه شدم خبر فوت حبیب رو شنیدم! خدا رحمتش کنه یکی از صدا های به یاد ماندنی...
ATER (06-10-2016)
@ater
"در دهه ۲۰ که گروه های گنگستری در شهر بیرمنگام واقع در انگلستان بسیار زیاد شده است، یک گروه گنگستر سعی میکند خود را در این دهه به قدرت برساند …"
بیشتر از این هم نمیشه چیز دیگه ای گفت! اگرم با دیدن صحنه های آدم کشی از نوع وحشیانش ناراحت میشی بهت پیشنهاد میکنم بیخیال شی :دی
کل ۱۸ اپیزود رو زیرنویس انگلیسی دیدم. فکر نمیکنم براش زیرنویس فارسی تمام فصل ها باشه...
پ.ن: نمیشد پستت رو نقل قول کرد.
Amin_AssAssin (06-10-2016),ATER (06-10-2016)
دوستان کسی سریال طنز خارجی سراغ داره؟ خیلی خنده دار باشه! برا خودم میخوام مرسی.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©