الان یه حس خیلی پوچی دارم
بعد دو ماه درس خوندن بدون گوشی و کامپیوتر
تیز هوشان قبول شدم ولی رشته ای که خیلی ازش متنفرم
ریاضی
اقا شما تجربه ای چیزی برا من ندارین که بشه با چیزی این رشته
رو تغییر داد دارم به // میرم
الان یه حس خیلی پوچی دارم
بعد دو ماه درس خوندن بدون گوشی و کامپیوتر
تیز هوشان قبول شدم ولی رشته ای که خیلی ازش متنفرم
ریاضی
اقا شما تجربه ای چیزی برا من ندارین که بشه با چیزی این رشته
رو تغییر داد دارم به // میرم
ریاضی آینده خوبی داره به شرط اینکه از الان واسه دانشگاه دولتی مصمم باشی و پشیمون نشی! آزاد بری به چه کنم چه کنم میوفتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3 سال مشقت و سختی در انتظارته من اون موقع که میخوندم هر روزش برام 1000 ساعت میگذشت. مخصوصا پیش دانشگاهی
بنظرتون رشته مهندسی پزشکی خوبه ؟
داداش باید میرفتی علامه،درسته از سال ما به بعد ( 3 سال پیش ) مدیریتش به فا ...رفت ولی پارسال رتبه 1 و 6 کنکور تجربی برادران 2قلوی خادم بشیر بودن!امسال 100 درصد رتبه 1 کنکور تجربی یا غلام رضا اسکندریه یا علی بخشاییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی فک کنم بشه ریاضی تیزهوشان رو با تجربی علامه عوض کرد،پرسیدی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آقا ما دوتا جداییم من فقط در مورد رشته مهندسی پزشکی پرسیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تجربی علامه باید قبول شم اگه 28 نفر برن تو تیز هوشان علامه 30 نقر تجربی میخواد دیگه حتما قبول میشم
هر چی اعتماد به نفس بود ازم گرفتی من خودم میخوام سه سال ریاضی رو بخونم بعد کنکور تجربی بدم نظرت چیه
پست من پاک شده ایا ؟!
چیز بدی ننننننه نبود
Match 2470512476 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats های شد پلیر های تیم من همه فاجعه بودن ولی
این چطوریه از های شد نورمال
ویرایش توسط dark druid : 06-29-2016 در ساعت 11:01 PM
اول دبیرستان دیگه؟ سال اول رو بخون بعد تغییر رشته بده تجربیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©