poorya تیزهوشان قبول نمیکنه سال دوم تجربی بگیره ،دوره ما که میگفتن اینطوری نمیشه :دی
poorya تیزهوشان قبول نمیکنه سال دوم تجربی بگیره ،دوره ما که میگفتن اینطوری نمیشه :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
میانبر که هست 100 درصدم هست. همین که فقط یه چند هیرو پیک کنی و dps و.. زیادی بدی خودش میانبره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم 4 بار اکانت زدم زیر 4k بهم نداد ،بار آخر هم 4.7 داد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (06-30-2016)
Amazing Player - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
gffj - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
هر دوتاشون بازیای اولشونو یار من بودن ولی بهترین هیرویی که باهاش بلد بودن پلی دادن
اگه پسته من رو میخوندی نوشتم ساله اول دبیرستان.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کی تا حالا تیزهوشان سال 2 میگیره؟ زمانه ما یه اول راهنمایی بود یه اول دبیرستان
الان برای 7 ام و 10 ام میگیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب گلابی 7ام و 10 امم همونیه من گفتم دیگه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (06-30-2016)
چرا انقدر سایت ارور 522 میده
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (06-30-2016)
اگر میان بر هست و یک هیرو خاص لازمه ثابت کن خواهشا. با دلیل حرف بزنیم بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
4 بار هم با همین روش میان بر بوده؟ صرفا منظور از میان بر اینه که یک کلکی آدم سوار کنه و unreal mmr بگیره. مطمئنم بقیه هم دوست دارن بدونن
باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پسر خاله من یه اکانت ساخت همه رو bot match رفت (خودم اینو بهش گفتم) همش هم گفتم ember spirit پیک بده همه رو ember رفت،تا اینکه رسید به 10 بازی رنک،اون 10 بازی رو من براش رفتم رنکش شد 4.441. بعدش همش باخت الانم 2.8 تشریف داره.
همه رو bot برید با سطح medium. بعدش 10 بازی رو هم همه رو مید هیرو یا safe carry بگیرید اگه زیر 4k شد،پس یعنی سطح شما در اون حدا نیست.من نگفتم کسی که 1k هست میتونه یه شبه بره به 5k. ولی میگم روش هایی براش هست. از جمله همین bot match
یه اکانت دیگه ساختم،همه رو باز رفتم bot match ،بازم 4.3 داد.
دوستانی که میگن bot match فایده نداره باید بگم.
1= یکی که bot match online پلی میده خوب میدونه کسانی هستن که همش axe-winter -ursa -batrider و.. پیک میدن و میرن jungle هی وسط بازی مینویسن vk.com/bot_dota2-free trial
علی داداش شما که بعضی وقتا bot match پلی میدی چنین چیزی رو دیدی یا نه؟!
خب یه بازی بود من رفتم ببینم این یارو که اینکارو میکنه بعدا به چه رنکی میرسه؟ برا همین اومدم بازیاش رو دنبال کردم بعد 2 هفته دیدم بله آقا 4.5 تشریف داره چقدر هم حرفه ای هست،حالا نمیدونم این روش از کجاست
اگه خواستید لینک اکانتش رو میزارم خودتون ببینید بازی اولش تا جایی که به 10 بازی رنک رسیده همش bot match بوده پس این میانبره دیگه؟
هرجاش مبهم بود بگید کامل توضیح بدم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©