مومن تازه تو شمال کشوری مارو درک نمیکنی که تا n درجه هم میشه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مومن تازه تو شمال کشوری مارو درک نمیکنی که تا n درجه هم میشه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
آقا سعی کنین اصلا بحث های سیاسی رو توی فروم نکنید ( چه طرفدار نظام چه غیره ) چون یکی هم که خوشش نمیاد از نظام میاد این پستو نقل قول میکنه و داستان میشه . کلا هیچ بحث سیاسی نشه خیلی خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (07-24-2016),FCB (07-24-2016),Mohammad_ai69 (07-24-2016),samdeloges (07-25-2016)
کلا سیستم رنکه،من یه روزه از 3.9 تا 4.4 رفتم,فرداش از 4.4 به 4k برگشتم.با یه مریض هایی میندازتت که عمرا بتونی بازی کنی.همین 2-3 گیم پیش یارو اومده بی علت شروع کرد Feed دادن،بعد گفت تمرین بسکتبال دارم میخوام سریع تیم مقابل ببره.هر گیم این طور مسخره بازی درمیاد حتی نمی تونی تلاشم کنی که ببرین...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجوری شد که یه هفته هست دوتا را پاک کردم.اصلا هم حس برگشتن اینا هم ندارم.
PokerFace (07-24-2016)
I'M Coming MATAFAKA
اینجا به زیبان لکی میگن : چِنگِم ها وُژما
یعنی دستم تا ته تو خودمه xD ( نمیدونم با خودم چیکار کنم )
دقیقا" منم الان نمیدونم با حجمم چیکار کنم
فک کنم بازی های اخیر secret به همه ثابت کرد که rtz کیه
یه کاپیتانی که ee و rtz و bulba رو اداره میکنه آدم نیس اجوبس به خدا
Team Secret
iHadLifeB4This (07-24-2016),samdeloges (07-25-2016),[DR.[mmL (07-24-2016)
RTZ بخدا اگه بچه بازی در نیاره طرز قکری که داره در کنار اسکیل و تجربه بی نظیرش واقعا یه هیولا میسازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ti6 از الان مال Secret یا Wings هست ، secret که واقعا همیشه با استراتژی جدید میان توی بازی، الان هم دیدید که خیلی وقتی قبل هر تورنومنت چند هیرو رو تمرین میکنن و هر 2 تا رو بن بده حریف از بقیه پیک های اول رو میدن مثل Timbersaw و Axe که توی Ti Qualifier توی اکثر گیم ها پیک میدادن، Wings هم با بردن liquid و دو بار بردن Og پشت سر هم که واقعا دلم خنک شد ( miracle ادعاش میشه خیلی دقیقا مثل sumail ) و پلی خیلی قشنگی دادن و رنکینگشون 3 شد
از طرف دیگه سیکرت با بردن dc و col و دیشب Navi ( فن بوی های ناوی در سرتاسر انجمن حضور دارن ) ثابت کرد که حریف نداره. Secret 2 Navi 0 EZ AF
puppey هم که واقعا تاکتیک های زیبایی آماده داره همیشه، جدیدا هم انگار از ساپ خسته شده، هیرو های خیلی خیلی Agressive تر پلی میده
چه عجب....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی پیدا شد که با من هم نظره
واقعن قبول کردن این که rtz واقعن تو پستو خودش از خوباس
از اون خیلی خوباشه واسه بعضیا خیلی سخته
بازی سوم با dc رسمن rtz تنهایی comeback داد
عالی بود درکل
این axe خیلی کابردیه واقعن تو پست 4
همیشه همینطوریه
هیرو های پست offlane میان رو پست 4 تا تو پست 3 بشه از هیرو های قوی تری بهره برد
نمونش phoniex و tusk و es و همین axe
یه بارم جناب misery خواست تقلید کنه این axe پست 4 رو که شکست خورد
ویرایش توسط Hooman.J : 07-24-2016 در ساعت 08:41 PM
Team Secret
iHadLifeB4This (07-25-2016)
rinnegan (07-24-2016)
فینال شانگهای رو یادآوری میکنم داداش برادرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما کلن جبهت ضد سکرت هست منم طرفدار شدید سکرت
بحث کنیم بی ثمره
پس
w8 for ti
ویرایش توسط Hooman.J : 07-24-2016 در ساعت 10:35 PM
Team Secret
مگه کسی هست بگه سکرت ضعیه ؟
توی بازی های سکرت و dc واقعا میشد فهمید که rtz چهقد سطحش بالاتر از w33 ـه!
wings رو هنوز بازیشون رو ندیدم ولی تو تعجبم چهطور این نتایج خوب رو به دست آوردن
Hooman.J (07-24-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©