This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقع براي اينكه درست بازي كنيد اين همه نياز داريد پول خرج كنيد؟؟
ولي باور كنيد با يه سوم حتي يه چهارم اين هم ميشه يه سيستم خوب تهيه كرد
من ديگه هيچ حرفي ندارم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقع براي اينكه درست بازي كنيد اين همه نياز داريد پول خرج كنيد؟؟
ولي باور كنيد با يه سوم حتي يه چهارم اين هم ميشه يه سيستم خوب تهيه كرد
من ديگه هيچ حرفي ندارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آقا شمام پدر مارو درآوردید اینقد اقتصادی فک کردی... برای خوب بازی کردن هم نیاز به یه کیبورد خوب هم موس خوب هم هدست خوب هم مانیتور خوب هست!..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اخرین اخطار valve به سایت های شرط بندی
متن نامه ارسالی :
” آقایان عزیز ؛
ما می دانیم که شما یکی از سایت های شرط بندی فوق را اداره می کنید. شما از اکانت های استیم برای پیش برد این تجارت استفاده می کنید. نحوه استفاده شما در لینک قوانین استیم مورد بحث است و طبق این قوانین نباید از اکانت های استیم استفاده اقتصادی شود. طرز استفاده شما از اکانت های استیم این قوانین را نقض می کند. شما باید هرچه سریعتر این کار را متوقف کنید و از اکانت های استیم استفاده اقتصادی نکنید. اگر شما تا ظرف ۱۰ روز دیگر تجارت خود را متوقف نکنید، Valve تمام راه های ممکن حتی بستن اکانت های شما را هم پیش می برد.
کارل کوئکنباش
مشاور عمومی Valve ”
اقا میگما همراه اولیا هم میتونن ستاره هزار مربع رو بگیرن ساعت 2 تا 7 صبح نامحدود دانلود هزارتومن من با 3جی میزنم سرعت حدود 500 هست ولی اگه 4جی باشه فکر کنم خیلی بیشترم بشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط w3c : 07-23-2016 در ساعت 01:12 PM
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
ATER (07-23-2016)
phantom ،شما یه اسپلیتر بخری وقتی کسی زنگ زد خونتون دیگه نتت قطع نمیشه هم نت داری هم میتونی به تلفن ج بدی. به همین راحتی خیلی هم ارزون هست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دیشب puppey کیپر داشت rtz استورم آقا این تلپورتشو مینداخت رو استورم rtz میرفت وسط 5 نفر بعد برمیگشت اصن یه چیز خوبی بود
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
samdeloges (07-23-2016)
حس میکنم نوبترین بازیکن روی زمین شدم ! دیه نمیدونم چه هیرویی بگیرم و چی براش ببندم تا بازی رو دست بگیرم !
وقتی نمیتونم 3k رو اپ کنم یعنی gg wp
اسپلیتر مگه به همین مستطیله نمیگن که بین تلفن و کامپیوتره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داریم ولی بازم وقتی کسی زنگ میزنه گوشی رو که برداری خیلی خش خش میکنه ...
1- ممکنه خراب شده باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2- فقط یک تلفن باید وصل بشه به اسپلینتر و در هیچ جای خونه دیه تلفتن نباید وصل بشه مگر اینکه خط جداگانه باشه
خودتم داري ميگي خوب نه وحشتناك گرونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما خونمون دوتا تلفن داره يكيشو بايد مامانمو قسم بدم كه با اون جواب ندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط samdeloges : 07-23-2016 در ساعت 05:34 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©