بهت گفتم بیا یه 3k بدم بهت ، هنوزم هستش اگر می خوایش بیا از همین شروع کن خودتو بکش بالا . ایه خوبیه حیفه بخواد خاک بخوره ، اگر دیدی میره بالا نگه دارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهت گفتم بیا یه 3k بدم بهت ، هنوزم هستش اگر می خوایش بیا از همین شروع کن خودتو بکش بالا . ایه خوبیه حیفه بخواد خاک بخوره ، اگر دیدی میره بالا نگه دارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (08-09-2016)
الان اک 4k دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لامصب خیلی سیستم سگی داره والو
چطوری باهم حرف بزنیم ؟ اگر با pc باشه خیلی بهتره ، مثل واتساپو از این حرفا من خوب نمیتونم چت کنم بابام گیر میده ( لول تو این سن for fun )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 90 سالمم بشه (اگه تا اون موقع نمیرم ) بازم هم زندگی رو بازی فرض می کنم . گرچند تا جوونی باید از زندگی لذت ببری . توی پیری لذت الانو نداره !
"I'm the beast of bedtime tales."
اکانت 4k دارم ولی چه فایده خودم هنوز همون 1k سابقم خخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخخخخ عین من . فیش زیاد ریختم 1 دونه اضافه موند . سر جمع 2 بار رد شدم امتحان شهرو
پ.ن : شرمنده 3 پست پشت هم دادم...
Amin_AssAssin (08-09-2016),UnHoLy666 (08-07-2016)
بله بله صحیح میفرمایید از طریق PC حرف میزنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare
من خیلی زحمت برای ارتقای سبک بازیم کشیدم یعنی واقعا خیلی ها !!! برای اینکه پیشرفت کنی چیزی که خیلی بهم کمک کرد کپی برداری از بیلد هیرو های پلیر های 6K بود
من که میدونم ! حالا بیان بگن 10 k داری ، قبلانم بهت گفتم فرق نمیکنه ادم چه اکانتی داره ، وجدانن یه فرد با هم بازی کردیم طرف ایرانی بود ایدیش 1.4 k بود حاضر بودم سرش شرط ببندم کمتر ایرنی میتونست بازی رو ببره ازش اما سر یه بی ادبی حذفش کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا بعد از یه مدت دیگه دوتا2 رو جدی نگرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه مدت بازی زیاد watch دادم بازی بازیکن های معروف و ... موقع بازی خودم نت لگ میزد....
یه مدت خودم روش های مختلفو تمرین می کردم یار نوب میوفتاد ...
یه مدت خوب بازی می کردم یار هم نوب نبود باز نت لگ میزد.
کلا for fun پلی می دم. کاری هم به رنکو اینا ندارم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©