This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره میره تو اتاق جالبه
منظور زیر کمره دشمنه
اره میره تو اتاق جالبه
منظور زیر کمره دشمنه
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
''iMM (08-07-2016),Amin_AssAssin (08-09-2016)
به منم مشاوره میدی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
..................................
صاحب این اکانتو خیلی دوست دارم
ABNightmare
ABNightmare (08-07-2016),Amin_AssAssin (08-09-2016)
فعلا که هدایت تحصیلی اومده خودشون براتون انتخاب رشته میکنن انگار!
طرف با معدل 19.50 اولویتش رو زدن فنی :دی (توی مملکت ما اوضاع بر عکسه،همه کشور ها بهترین و نخبه ترین ها میرن فنی توی ایران فک میکنن هر کسی ضعیف تره باید بره فنی...)
بعد یکی دیگه با 16 رو زدن تجربی!
علاقت توی هر چی هست برو همون،من یه زمان به جانور شناسی علاقه داشتم،الان فهمیدم توهم بوده نه علاقه!!
بدی نظام آموزشی ما اینه که سعی نمیکنن به دانش آموزش علاقش رو نشون بدن،همه میخوان برن پزشکی ! مهندس دانشگاه میره دوباره کنکور تجربی شرکت میکنه! این یعنی ضعف نظام آموزشی یک کشور!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (08-09-2016)
شوخی نمیکنم خوب !
بار چندمته ؟ من چهارمين بار قبول شدم D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
بدیش اینه که برای همه رشته ها در آمد ایجاد نمیکنن سطح در آمد ضعیف باعث شده همه افراد برن به سراغ پول (پزشکی) و رشته تجربی منفجر بشه و نظام آموزشی هم مجبور شد این کارو کنه و زندگی های ادم هارو عوض و تباه کنه ( افرادی که با اینکه علاقه دارن نمیتونن به رشتشون برن )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه من بار دومم ،خدا شاهده بهم گفت کلاسا آموزشی رو اومدی گفتم نه بلد بودم! گفت باید میرفتی، و ... برای 18200 تومن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پارک دوبل زدم براش،گفت برو وسط بزرگراه بودیم یهو گفت دنده عقب بیا گفتم نمیشه گفت با اجازه من بزن ،زدیم گفت خب ادامه بده،ادامه دادیم بغل آموزشگاه گفت پارک جدول بزن زدیم توی دلم عروسی بود که هورااا قبول شدیم :دی زهی خیال باطل!
گفتم why ? گفت باید آموزش هم بری ! جلسه اول یه افسر دیگه بود،آخر آخرش پرسید جلسه چندمته گفتم 1 گفت پیاده شو ردی
باو میخوان یکی رو قبول کنن،انگار دارن از ارث پدرشون میبخشن!!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من فکر کردم مشاوره زندگیه ! نگو رفتن سراغ کنکور
نمیدونم چرا جدیدا هر بحث درسی میشه سری من میکشونمش سر کنکور و دانشگاه و ....
خودمم خیلی بدم از این عادتم میاد،ببخشید دیگه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©