آقا من هنوز تو کف اینم :
elder با refresher + veil ( ویرایش : aghanim هم داشت تازه ) چیکار کرد فقط ....
اینم لینک بازی ( من qop بودم ) :
Match 1764510684 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
آقا من هنوز تو کف اینم :
elder با refresher + veil ( ویرایش : aghanim هم داشت تازه ) چیکار کرد فقط ....
اینم لینک بازی ( من qop بودم ) :
Match 1764510684 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ویرایش توسط [DR.[mmL : 09-02-2015 در ساعت 08:47 PM
ناز از نورمال اسکیل پریدی vhsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکانت جدیده فقط واسه مید رفتن ساختم ببینم موثر هست یا نه ( اکانت قبلیم همش hs بود راضی نشدم بهش )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه دقت کنی میبینی از 9دست بازی که مید رفتم توی 7 تاشون موفق بودم این بازی آخرم abadon بد بازی کرد وگرنه باید میبردیم
من بیشترش رو دیدم ام انصافا وضع player های dire خراب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها sup ویچ داکتر بود که رفت mid
slark رو تنها گذاشته بودن تو offlane
bs رفته بود jungle تا lvl 10 اسکیل 1 نگرفته بود
pl - dk با هم رفتن safe
invoker هم 2-3 بار اسکیل هاشو تو درو دیوار زد اما کلا تیم radiant اشتباه بازی نکردن
Rango.IR (09-02-2015)
شما از hs راضی نیستی ما ارزومونه : |This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای دو پایی ری...دم به این iceforge عوضی ، بیش از 20 بار از دوتا میفته ادم بیرون ، مسخره کرده مردم رو
UnHoLy666 (09-03-2015)
داره اذیت می کنه که بری reborn 6گیگ آپ کنی !! ماله منم میپره بیرون همشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
آقا امروز تولد a_w_z_2 عزیزمونه ! تولدت مبارک داداش
منم بعد از یــــــــک ماه تمام برگشتم بسیار بسیار خوشحالم،دلم برا همتون تنگ شده بود خداییش تولد شما هم مبارک باشه عزیز انشاالله 200 ساله بشی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©