بعد 6-7 ساعت گشتن تو فروم خود دوتا و استیم و یوتیوب که شاید باورت نشه که همه اون 32 صفحه ای که کاربرا درمورد این مشکل تو فروم dev.dota پست گذاشته بودند رو مطالعه کردم و هر کاری که جدید بود تست کردم ولی هیچ فرجی نشد ... ( جالبه که این مشکل بعد از یه آپدیت تو سال 2013 به وجود اومده و از اون به بعد هم بعضی کاربرا با آپدیت کردن دوتا یا ریستور بک آپ بهش برمیخورند چون حتی پست هایی مربوط به امسال هم تو فروم ها بود . )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل فقط یه راه مونده بود که اکثرا تایید کرده بودند جواب میده اونم نصب دوباره ی ویندوز بود که واقعا هم زور داره بخوای اینکارو بکنی مخصوصا بعد اینهمه گشتن .
منم به ترتین اینکارو رو انجام دادم که نمیدونم کدوم قسمتش مشکلو حل کرد ولی همین که حل شد کفایت میکنه : دوباره دوتا رو پاک کردم - استیم رو هم دوباره پاک کردم - درایور گرافیک رو reinstall کردم - ورژن های directx و visual c++ و netframework از ورژن 3.5 به بعد رو به ترتیب دوباره نصب کردم - آخر هم دوباره استیم رو بعلاوه فعال کردن قسمت beta participation دانلود کردم و دوتا رو ریستور کردم - بعدشم که یه ریستارت و دوتا اجرا شد .
هنوز هم نفهمیدم مشکل از کجا به وجود اومده یه سری ها نوشته بودن از خود استیمه یه سری ها هم مثل خودم همه کاری کرده بودن ولی مشکلشون حل نشده بود و ویندوز رو عوض کرده بودند .
در آخر هم امیدوارم از این مدل مشکلا واسه کسی پیش نیاد چون فقط اعصاب خورد کنی به همراه داره .
موفق باشید .
Mohammad_ai69 (05-05-2015)
دوستان لطف میکنید پینگتون از این سرور رو بگید؟
sgp-1.valve.net
sgp-2.valve.net
__سرور آسیاست. با وجود اینکه برای من توی بازی میزنه 400 ولی پینگم 200ـه یا ممدنوبری
'ScoOPiNG yO (05-07-2015),Mohammad_ai69 (05-07-2015)
تیم هایی بودن که به جای newbee میتونستن دعوت شن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل انتخاب های خوبی بودن .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اه اون vp چی بود آخه میمردن TT رو میاوردن پیشبینیم کامل میشد
منم دقیقا" جای vp رفته بودم tt رو زده بودم بقیه درست بود...شت!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
M.Lo4DinG (05-07-2015)
دوستان قبلا یه سایت sedabaran بود ازش موزیک دانلود میکردیم اگر هنوزم هستش و دوستان استفاده میکنه برام ادرسش رو پ.خ کنه مرسی
اقا من یه مشکلی پیدا کردم هروقت استیمو باز می کنم شروع می کنه به دانلود کردن 6.6 گیگ دوتا 2 در صورتی که کاملا اپدیت هم هست و بازی می کنم وقتی دانلود پاز می زنم می رم تو بازی یه چیز عجیب قریبی شده
custom games رو فعال کردی. همون Dota 2 workshop tools DLC. غیرفعال کنش حل میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (05-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©