همانند بقیه. اینجا شاید از نظر رتبه و جایگاه متفاوت باشیم اما همه انسان و یکسانیم. به قول معروف هیچکس خونش رنگین تره بقیه نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همانند بقیه. اینجا شاید از نظر رتبه و جایگاه متفاوت باشیم اما همه انسان و یکسانیم. به قول معروف هیچکس خونش رنگین تره بقیه نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (08-02-2016)
والا حرف توهین آمیز که هیچ ما یه پست اشتباه (زمان dab) راجع به زمان بازی ها ارسال کردیم در کمتر از 30 sec خودمون پاکشم کردیم 1 روز دسترسیم رو بستن!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به دل نگیر منم هنوز بخاطر توهینی که کرده بودم تذکر در پرفایلم ثبت هست من مال طرف مقابل رو بخشوندم اما اون نه
فقط برام سوال بود که اقای fcb بهترین ج ممکن رو دادن
شما در عین اینکه قصد کمک و راهنمایی داشتی دیگران رو به اشتباه انداختی. پستتون رو کمتر ۳۰ ثانیه پاک نکردید چون خیلیا دیده بودن و داخل لابی گفتن ما فکر کردیم شنبه هست بازیا...دروغ نگید لطفاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همچین کاری معمولا مجازاتش اخطار هست اما از اونجایی که من از کاری زدم و ساعت ۴ اومدم خونه لابی زدم و سر این حرکت چقدر من و بقیه الاف شدیم پیش خودم دیدم اخطار که تنها کارش کاهش امتیاز کاربره هیچ توفیقی نداره و صلاح دیدم ۱ روز توقیف بشید که شدید.
مهم نیست گذشت/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حرص نخور برو 2 سیب بزن برا ti آماده کن خودتو :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد fcb به من میگه حرف از سیگار و قلیون نزن دی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی اونور دوسیب هس؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ای جان تو فقط حرف بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-02-2016)
اینجا همه چی هست :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این رفاقتاست که میمونه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بازی تو EU اینم اولش که آخرش رو مشخص کرد
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Amin_AssAssin (08-04-2016),Apdentist (08-03-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©