اره. بازیش خیلی با Jerax فرق داره نمیدونم چطوری میخوان بازی کنن اینا بستگی به Miracle داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره. بازیش خیلی با Jerax فرق داره نمیدونم چطوری میخوان بازی کنن اینا بستگی به Miracle داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا از من میشنوید هیچ وقت دشمنو بعد بردن با کلماتی مثل GG ez ،nooooobs و.... تانت نکنین .من سه تا از اینارو بعد بازی های 60+ رپورت کردم(دیگه باید درک کنین بعد 60 دقیقه کل تیم خسته یه منگل بیاد تانت کنه)دقیقا همین الآن دوتا رو باز کردم سه تا ریپورتم قبول ثبت شده بود.
آقا یکی هست بیاد بگه ما چه غلطی کردیم هر بازی میرم چهارتا استک پارتین ،مشکل با پارتی بودنشون مشکلی ندارم مشکلم با اینه که نه حرف میزنن، خودشونم که میرینن گیر میدن به اون نفری که تنهاست.
همین امروز دشمن روبرومون میپو ،نیچر پرافت پیک کرده بود منم اکس پیک کردم یارامونم Doom و razorو DP پیک دادن ،هیچی دیگه خیلی فید دادن با این پیکاشون(دشمن)بعد آخر بازی هی میگفتن report tinker من توش موندم بنده خدا تینکره خیلی خوب بازی میکرد کمتر همشونم فید داده بود دلم سوخت واسش منم کامندش دادم تا حد اقل ریپورت بی جا پاک شه خوب بازی میکرد.
ویرایش توسط Fery : 09-17-2016 در ساعت 04:58 AM
دوستان واقعا توصیه میکنم پینگتون خوب بود برید سرور us west واقعا میفهمید دوتا چیه
اضلا نوب نیستن و حرف میفهمن و گوش میدن اصلا هم لجبازی ندارن که مثلا 2 نفری برن مید
Mohammad_ai69 (09-17-2016)
سر آدم میره از بس تو میک حرف میزنن.با هم پلی میدن ولی سر آدمو میبرن.پینگ 250 پلی دادم خوب بوده .البته من 1 ثانیه از بازی عقب بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من حرف بزنن خیلی بهتره از اینکه کل گیم ساکت باشن و کار خودشون رو بکنن که 90% هم نمیدونن دارن چیکار میکنن مثل سرور euThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من پینگم چند روزه سرور us خوبه همش دارم اونجا بازی میکنم نزدیک 200 mmr تو 2 روز اپ کردم
یه بار رفتم لگ داشتم اما یه اشتباه کردم بهم خندیدن ، ادم خیلی بازیش بهتر میشه اونجا ! گفتن relax and focus !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (09-17-2016),The Viper (09-17-2016)
حرف us west شد منم رفتم یه دست بازی بلافاصله اینم از عکسش از پینگ و k/d/a
هیروم kunkka در mid
پنهان کننده: عکس
samdeloges (09-17-2016),The Viper (09-17-2016)
من که گفتم سطحه بازی خیلی بالاتره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (09-17-2016)
به طور کلی us خیلی بهتر هست ، عالی اصلا کسی لجبازی نمیکنه کاملا میشه فهمید مردم امریکا سطحشون چند برابر بالا تر از اورپایی ها هست.
این اروپایی های مخصوصا رومانی و روسیه مردم شون ذاتا لجباز و یک دنده هستن.
پینگ 250 یعنی شما 0.25 ثانیه تاخیر داری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگ 1000 یعنی 1 ثانیه ، ولی چون وقتی به 1000 میرسه لگ میزنه نمیشه دقیق گفت 1 ثانیه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
The Viper (09-17-2016)
دیگه منم طرفدار Liquid شدم
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©