احتمالا با یارهایی بیوفتین مثل شما حدودا اینقدر بیشتر یا کمتر کامند دارن و در ضمن مثل شما ریپورت نشدن . ریپورت بشین ورق برمیگردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا با یارهایی بیوفتین مثل شما حدودا اینقدر بیشتر یا کمتر کامند دارن و در ضمن مثل شما ریپورت نشدن . ریپورت بشین ورق برمیگردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
نه اصلا دقت نکردین چی گفتم ! همون لحظه تاثیر مثبت میذاره نه کلیاتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IR_Sepehr (09-16-2016)
دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما بازم 6تایی بودین
والا ما هر گیمی یکی دوتا کامند میگیریم ولی تاثیری حس نکردیم،یه جا خوندم (منبع رو میزارم)والو معمولا سعی میکنه کسایی رو که ست(گرون) میخرن(مشتری دائمی) راضی نگه داره و همش تیمای خوب براشون میندازه (تو رنک)و بلعکس کسایی رو که هیچ منفعتی براشون نداره (مثلا حتی اونایی که یه مدت طولانی چیزی ازشون نمیخرن) میکنه موش آزمایشگایی که اینایی رو که ست خریدن برنده کنن(با دادن تیم بد به پلیرای دشمن و دادن تیم خوب به اونایی که مشتری دائمی ان تا طرف یه وقت احساس بد نکنه و از بازی دست نکشه)والا اینو من نگفتن یکی گفته بود که mmr 6500 بود.این در مورد رنک صادقه ولی در مورد نرمال نمیدونم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل یه چیزی بگم اگه بازیتون خوب بشه تیم مزخرفو میتونین جمع کنین .
ویرایش توسط Fery : 09-17-2016 در ساعت 12:04 AM
اینجوریام نیست ادد لیستی دارم all golden items + تمام آیتم های گرون مارکت مثل آیتم های axe که ۷۰۰ دلاره ، و.... تازگیا می خواد golden baby Roshan بگیره یعنی gg . میگه دارم پول جمع میکنم ! صد میلیونه ها ..ًًول رنکش ۱۹۰۰ بالاتر نمیره به آیتم نیست گلم !
خرپول تهرانی باشی أین چیزا هم داره اندازه نصف پلیرهای ایرانی به مارکت و والو سود رسونده
گذشته از اینا یه چیزیرو درک نمیکنم چرا آدم بره پول واسه چیزی بده که 1% تو سبک بازیش تاثیر نداره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کلاس ! منو که پارتی اینوایت میکردن (همینا سطح منو به گند کشیدن ، مدتی اصلا تنهایی حال نمی کردم میرفتم با اینا ) ۸۰ درصد مواقع من با این پسره پولداره و ۳ دختر خر پول که همه شمال تهران بودن میرفتیم گیم . کار من شده بود بازیو جمع کنم که اونا charme بزنن ! کل بازی حرف خرید آیتم گرون بود که ما حرفشم نمیتونستیم بزنیم دختره ست یورسا تو یوتیوب میدید فرداش با ست کامل alpha میومد ! حالا ۸۰۰ دلاره . بعد میومد تو بازی ۱ کیل گرفته ۲۰ تا خورده ! اینم تفریح پولداری . کلا یه جورایی به رخ هم میکشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوه یس !! بازی کن مورد علاقم توی تیم مورد علاقم
Bulba قراره پوز 4 بازی کنه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (09-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©