پاشید برید گردو خاکو از اکانت uplay تون پاک کنید که بازیه The Crew واسه 1 ماه Free شده، اگه تو این 1 ماه دانلدش کنین واسه همیشه دارینش
پاشید برید گردو خاکو از اکانت uplay تون پاک کنید که بازیه The Crew واسه 1 ماه Free شده، اگه تو این 1 ماه دانلدش کنین واسه همیشه دارینش
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-19-2016),bayani (09-19-2016),FIFA_PES (09-20-2016),Hossein.IR (09-19-2016),Mohammad_ai69 (09-19-2016),samdeloges (09-19-2016),Sharingan (09-19-2016),WardeN (09-19-2016)
يه ذره ديگه در نوشابه برا خودت باز كن البته خوب ميدو نگه داشتي wpThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ن خداوکیلی بری بازی های قبلیمو با اسکای ببینی میفهمی چی میگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ی جوریه واسم
سبکش چطوره ؟ تا چند روز وقت داره ؟ من احتمالا فرداشب دانلودش کنم الان وقت نیست . واقعا برای همیشه مثل cd-key داریش ؟ جز دانلود کار خاصی برای ماندگاریش نمی خواد کرد ؟ ( اولین باره یه گیم اینجوری free تا مدت محدود دانلود میکنم )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (09-19-2016)
منم هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
artnect
Viper (09-19-2016)
من Crew رو توی استیم دارم , تمومشم کردم Story mode رو , فیزیک بازی آشغالهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (09-19-2016)
یعنی دانلود نکنیم ارزش نداره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای بابا چرا 20سوالی دوتا رو بستید تازه به یه جواب رسیده بودما اهه
این AD چه مود باحالی هست
Rearm + Tomb stone
6 تا tomb میگذاشتم تیم حریف نمیدونست Tomb بزنه ، زامبی هارو بزنه ، منو بزنه ، تیم رو بزنه ، فرار کنه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
..... این لینک چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©