اصولا اینگونه افراد بعد دانلود پشیمون میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصولا اینگونه افراد بعد دانلود پشیمون میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
''iMM (08-11-2016),Amin_AssAssin (08-12-2016)
فروم دوتا 2 هک شد
باو به قول دوستمون عین زامبی ها همه جا ریختن میری سرور اروپا انگیسی حرف میزنی میگن روسی حرف بزن نمی فهمیم مگه خودشون سرور ندارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (08-12-2016)
من هک کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلم واسه شمشیر باز ایرانی سوخت انصافا یه امتیاز مونده بود و تموم.
داور که روس باشه همه چی معلومه.
رفتیم گیم نت با بچه ها طرف دختر 5 ساله اورده گیم نت بازی کنه اونم GTA V من که حرفی ندارم.حالا خوبه صاحب گیم نت اجازه فش دادن به کسی نمیده.
اینا خودشونم از بازی کردن باهم نفرت دارن و همیشه فکر میکنن افرادی که توی سرور انگلیسی پلی میدن خیلی حرفه اینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلیل دیگش اینه درسته سرور خودشونه ولی پینگ 180 دارن(برای کشورای دیگه پینگ بالای 100 یعنی فاجعه )
یه دلیل دیگه هم داره اینه اکثر روسا بچه های 7 - 12 ساله هستن و چندتا سرور رو باهم انتخاب میکنن تا سریع جوین بخورن
دوتا2 از سال 2013 اومده دیگه نه ؟ 3 ساله !
بنظرم نوبای روس از نوبای ایرانی بهترن
افلاین میشه بازی کرد ؟
منکه تازه نصب میکنمش خب اتماش و محیطش با دوتا 1 فرق داره نمیتونم انلاین بازی کنم بنم میکنن !
خب عزیز کسی که نمیخاد بفهمه فرقی نمیکنه ایرانی باشه یا روس.ایرانیا هم که فقط فحش دادن بلدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوب ایرانی میره تنهایی 5 نفرو بزنه نمیتونه به دیگر بازیکن ها فحش میده
و نوب روسی میره تنهایی بازی رو میده تیم مقابل یه چیزایی میگه ادم نمیفهمه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©