[گفتگوی آزاد] بیا تو بگو الان چه حسی داری... - صفحه 300

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 300 از 1161 نخستنخست ... 200250290298299300301302310350400800 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,991 به 3,000 از 11610
  1. Top | #2991

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    1753
    یوزرنیم استیم
    Mitherdata
    نقل قول نوشته اصلی توسط UnHoLy666 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    نه واقعا هيروي به درد نخوريه.دوتا ١ هم بعد يك ماه اومدنش ديگه اصلا پيك نميشد.الان هيروي جديده پيك ميكنن.يك ماه بگذره ديگه اصلا پيك نميشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    همیشه همینه خوب.وقتی یه هیرو جدید میاد همه پیک میدن ببینن چیه!خیلیام اصلا دوتا بازی نکردن و از همین دوتا 2 شروع کردن واسه همینه خراب میکنن.زمان Oracle و WW هم همین بساطا بود اما الان باز بهتر شده!
    ولی جدای از اینها یکی از بهترین هیروهای دوتا هست!همه چی داره!اسکیل برای فارم و پوش!slow همراه با دمیج برای گنک.اتک اسپید همراه 100% میس!تازه التیش واقعا تکه همه اینارو میتونی در ان واحد 2بار بزنی بهمراه آیتم های خودت!من تو دوتا 1 بیشتر باهاش اسپل کستر بازی میکردم تا کری.چون هم راحت میشه باهاش فارم کرد.من همیشه SOV همراه رفرشر میبستم!4بار تو تیم فایتا Hex میکردم!!!دیسیبل از این قویتر!
    تازه اسکیل دومش همون 100% میس و اتک اسپیدش روی تاورها هم کار میکنه!خیلی جای juke کردن داره!

2. کاربر مقابل از Miladend عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

bayani (12-20-2015)

3. Top | #2992

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    770
    نقل قول نوشته اصلی توسط sharingan نمایش پست ها
    [img]http://dotabaz.com/uploads3/kunka%20 * * * *ed.png[/img]
    عکس لود نمشه
    تو سرور های ایران آپ کن.
    دفعه بعد تکرار بشه اخطار میگیری
    سیع کن فقط دفعه بعد تکرارت نشه چون دفعه بعد از بعد مشکلی نداره
    s
    .One Day Someone Gonna End This Reign of Terror

I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
    .But Because I Choose To Have Many

4. کاربر مقابل از ATER عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Butcher (12-20-2015)

5. Top | #2993

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    4415
    خیلی هارو میبینم وقت تلفی شده کارشون .به خدا این راه زندگی کردن نیست منم این راه رو رفتم هیچی تهش نبوده بخدا، نمیخوام شعار بدم ولی با خودتون نکنین نو جونیتون تازه مقدمه زندگیتونه کتابی که مقدمش مزخرف باشه کلش مزخرفه.صحبت من با اونی که دوتا شده کار و زندگیش (یا هر بازی دیگه)داداش یادت باشه تویی که چش و چالتو در میاری این همه بازی میکنی هیچی گیرت نمیاد بخدا هیچی تنها کاری که میکنی اینه که باعث میشی شرکت والوه پول مفت به جیب بزنه و وقت خودتو تلف میکنی . باور کن به اینتر نشنالم برسی بعدش خیلی پشیمون میشی .اینا کارشونه تورنومت های الکی و چیزای چرت و پرت دیگه برگزار کنن تا پلیرا بهشون بیشتر جذب بشن .این بازی فقط در حد یکی دوبار در هفته بدرد میخوره نه اینکه صبح تا شب.پولتو چرا میریزی تو شکم اینا آیتم گرفتی مثلا روی سطح
    بازیت چه تاثیری گذاشت؟! .بنده خدا پدر و مادرت کار میکن تا به یه جایی برسی نه کار میکنن تا غولای تجاری دنیا گنده تر بشن.مقدمه زندگیتو خواهشا خراب نکن بزار کتاب زندگیت قشنگ نوشته بشه.

امیدوارم به کسی بر نخوره

6. 12 کاربر مقابل از Fery عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

''iMM (12-20-2015),ATER (12-20-2015),A_W_Z_2 (12-20-2015),bayani (12-20-2015),Butcher (12-20-2015),Deadking (12-20-2015),hedayat92 (12-20-2015),Mohammad_ai69 (12-20-2015),Persian Leopard (12-20-2015),reza (12-22-2015),THE BIG (12-20-2015),[DR.[mmL (12-20-2015)

7. Top | #2994

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    چرا بر بخوره حرف حقیقت برای هرکس می خواد تلخ باشه برای اونایی که میفهمن شیرینه

8. کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

bayani (12-20-2015)

9. Top | #2995

عنوان کاربر
    سرپرست و ناظم
    شماره عضویت
    15
    یوزرنیم استیم
    Sh4rinGan
    نقل قول نوشته اصلی توسط ATER نمایش پست ها
    عکس لود نمشه
    تو سرور های ایران آپ کن.
    دفعه بعد تکرار بشه اخطار میگیری
    سیع کن فقط دفعه بعد تکرارت نشه چون دفعه بعد از بعد مشکلی نداره
    s
    اگه به لینکه عکس توجه کنی متوجه میشی که تو سرور همین سایت آپلود شده :دی

10. Top | #2996

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sharingan نمایش پست ها
    اگه به لینکه عکس توجه کنی متوجه میشی که تو سرور همین سایت آپلود شده :دی
    کم پیداییا دکتر : دی

11. Top | #2997

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    2843
    یوزرنیم استیم
    sam77sos51
    نقل قول نوشته اصلی توسط frigidsoul نمایش پست ها
    خیلی هارو میبینم وقت تلفی شده کارشون .به خدا این راه زندگی کردن نیست منم این راه رو رفتم هیچی تهش نبوده بخدا، نمیخوام شعار بدم ولی با خودتون نکنین نو جونیتون تازه مقدمه زندگیتونه کتابی که مقدمش مزخرف باشه کلش مزخرفه.صحبت من با اونی که دوتا شده کار و زندگیش (یا هر بازی دیگه)داداش یادت باشه تویی که چش و چالتو در میاری این همه بازی میکنی هیچی گیرت نمیاد بخدا هیچی تنها کاری که میکنی اینه که باعث میشی شرکت والوه پول مفت به جیب بزنه و وقت خودتو تلف میکنی . باور کن به اینتر نشنالم برسی بعدش خیلی پشیمون میشی .اینا کارشونه تورنومت های الکی و چیزای چرت و پرت دیگه برگزار کنن تا پلیرا بهشون بیشتر جذب بشن .این بازی فقط در حد یکی دوبار در هفته بدرد میخوره نه اینکه صبح تا شب.پولتو چرا میریزی تو شکم اینا آیتم گرفتی مثلا روی سطح
    بازیت چه تاثیری گذاشت؟! .بنده خدا پدر و مادرت کار میکن تا به یه جایی برسی نه کار میکنن تا غولای تجاری دنیا گنده تر بشن.مقدمه زندگیتو خواهشا خراب نکن بزار کتاب زندگیت قشنگ نوشته بشه.

امیدوارم به کسی بر نخوره
    جالبه ! خود شمایی که میای همش تو تاپیکای مختلف راجب پچ جدیدو هیرو ها نظر میدی ، اومدی اینجا اینارو میگی !
    اگه بهت بر نمیخوره سعی کن آدم 2 رویی نباشی
    بعدشم اینکه حرفای درستی زدی ! من خودم از 6 ماه پیش دیگه دوتا بازی نکردم . ترجیح میدم این 2 سال آخر تحصیلیو خوب تموم کنم . به دوستانم همین پیشنهادو میدم ، به زندگیتون بچسبین خدایی میدونم ترک کردن دوتا چقدر سخته ولی فقط 1 هفته به خودتون فشار بیارید کافیه . اولین قدمتونم پاک کردن دوتا از سیستم کامپیوترتون باشه . اگه درس و دانشگاه رو تموم کردین ، که قاعدتأ نباید وقتی برای دوتا بازی کردن داشته باشین . اگه هنوز محصلین بهتون قول میدم بعد از 1 هفته درس خوندن و دوتا بازی نکردن ، به درس علاقه مند میشین . قبلا اگر اوغات فراغت دوتا بازی میردین ، حالا به طور ناخواسته میرین درس میخونین . به خدا هیچ لذتی بیشتر از درس خوندن نیست . اینا حرفای یه معتاد دوتا بود امیدوارم حرفام فقط برای لایک گرفتن نبوده باشه و بتونین روش زندگیتونو عوض کنین .
    دلیل اینکه من هر از گاهی به سایت سر میزنم اینه که دلم میخواد ببینم برای مثال تو پچ جدید چیا عوض شده یا ... .
    بعدشم این پوریا کی دکتر شد و ما خبر نداشتیم ؟! من فک میکردم تکنسین اتاق عمل میشه
    ویرایش توسط Butcher : 12-20-2015 در ساعت 10:04 PM

12. 2 کاربر مقابل از Butcher عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Mohammad_ai69 (12-20-2015),[DR.[mmL (12-20-2015)

13. Top | #2998

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    منم این حرفا رو میزنم تا حالا هم ترکش نکردم وقتی میشینی با خودت دو دو تا چهارتا میکنی میبینی این زندگی که می خوای بری سراغش مگه تهش چیه ، توی این خراب شده چی هست مگه تحصیلی که پچیزیم ارزش نداره . حالا بعضی ها فرصت خوبی براشون پیش میاد مثل تحصیل خارج کشور یا کار خوب با این وجود میان دوتا بازی میکننن و بازی رو ترجیح میدن اونا واقعا دیه انتخاب بدی کردن ، ولی یکی مثل منو شما تهش یه لیساسن که برای گرم کردن توی زمستون فقط خوبه کلی هم ازیتت میکنن یا تهش می خوای زن بگیری یه عمری سوارتن که مردم اینو دارن تو نداری بی عرضه ای و فلان . تا جوانی هم کار کن هم لذت ببر نه اینکه یکیو فدای یکی دیه کنی هر دو اشتباهه ، باید تعادل باشه هم بازی کن هم به زندگیت برس چرا همیشه باید یک انتخاب داشته باشی . دوست بنده دندون پزشکی میخونه توی هند . هم بازی میکنه هم درسش خیلی خوبه ، به موقش تفریح داره وقتیم نیاز باشه درس میخونه

برا خودت سختش نکن قرار نیست همیشه یک گزینه باشه هر دو رو داشته باش با تعادل

14. 2 کاربر مقابل از Mohammad_ai69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

FCB (12-21-2015),[DR.[mmL (12-21-2015)

15. Top | #2999

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    4415
    نقل قول نوشته اصلی توسط Avenger_Sam نمایش پست ها
    جالبه ! خود شمایی که میای همش تو تاپیکای مختلف راجب پچ جدیدو هیرو ها نظر میدی ، اومدی اینجا اینارو میگی !
    اگه بهت بر نمیخوره سعی کن آدم 2 رویی نباشی
    بعدشم اینکه حرفای درستی زدی ! من خودم از 6 ماه پیش دیگه دوتا بازی نکردم . ترجیح میدم این 2 سال آخر تحصیلیو خوب تموم کنم . به دوستانم همین پیشنهادو میدم ، به زندگیتون بچسبین خدایی میدونم ترک کردن دوتا چقدر سخته ولی فقط 1 هفته به خودتون فشار بیارید کافیه . اولین قدمتونم پاک کردن دوتا از سیستم کامپیوترتون باشه . اگه درس و دانشگاه رو تموم کردین ، که قاعدتأ نباید وقتی برای دوتا بازی کردن داشته باشین . اگه هنوز محصلین بهتون قول میدم بعد از 1 هفته درس خوندن و دوتا بازی نکردن ، به درس علاقه مند میشین . قبلا اگر اوغات فراغت دوتا بازی میردین ، حالا به طور ناخواسته میرین درس میخونین . به خدا هیچ لذتی بیشتر از درس خوندن نیست . اینا حرفای یه معتاد دوتا بود امیدوارم حرفام فقط برای لایک گرفتن نبوده باشه و بتونین روش زندگیتونو عوض کنین .
    دلیل اینکه من هر از گاهی به سایت سر میزنم اینه که دلم میخواد ببینم برای مثال تو پچ جدید چیا عوض شده یا ... .
    بعدشم این پوریا کی دکتر شد و ما خبر نداشتیم ؟! من فک میکردم تکنسین اتاق عمل میشه
    1-گفتم کسی که از صبح تا شب پای دوتاست یا هربازی دیگه

2- کم بازی میکردم (جمعه ها فقط) الان با این پچ حوصله بازی دوتا رو ندارم

3- به قول -aid69mohammad تعادل رعایت شه

4- از اولی که دوتا دو رو شروع کردم تا حالا 5 ریالم به والوه ندادم اکانتم هنوز لیمیته و هرگز هم 5 ریال بهشون نمیدم

5-نظر دادن درباره دوتا نشانه ی معتاد بودن به اون نیست

6-اگه منظورت از ویدیویی که من آپ کردم بیشترشو رو از تغییراتی که تو ی سایت دوتا نوشته بود ساختم

7-از آدم دو رو شدیدا متنفرم

8- بازم ممنون وقت گذاشتی نظرم رو خوندی

16. Top | #3000

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    2843
    یوزرنیم استیم
    sam77sos51
    عزیز من شما درس بخون ، یه دانشگاه خوب برو ! مطمئن باش هم شغل خوب برات هست هم احترام ! بهتریه قبول کنیم اینجور بازیا واسه بچه هاس ! بهتره یه فکری به حال خودتون بکنین دیگه