Viper (10-02-2016)
ای مرتیکه ال چت میکنی EZ ؟؟؟؟ از 1000 تا فحش بدتره باید بندازنتون حبس ابدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
F[A]CTOR (10-04-2016)
فرا رسیدن ماه محرم رو به تمام دوستداران حضرت عشق و اهل بیتش تسلیت میگم. التماس دعا داریم
morph خودش مانا نداشت . حداقل از agility کم میکردن
ویرایش توسط erebor : 10-03-2016 در ساعت 10:16 AM
URL="http://forum.dotabaz.com"][/URL]
خدارو شکر این چند وقته اصن رنک نرفتم حتی یه گیم یعنی امار برد هام واقعا جالبه تاحالا انقد پشت هم نباخته بودم
ولی هوسکار اخریه تقصیر نت بود من لول 17 بودم های لول دو تیم انیگما 16 بود sf 17 دیس کانکت شدم تا برگتشم من 17 بودم انیگما 20 بود sf 22
4مین دی سی شدم اصن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
الان حدود چند ساله اکثر پلیرا میگن Fountain باید افراد تیم رو در برابر هر نوع دمیجی محافظت کنه یا دمیج Fountain کشنده بشه ولی کو گوش شنوا طرف میره حدود 20 دقیقه Fountain camp میکنه وباعث میشه تیم مقابل AFK حساب بشن فقط واسه خنده خودش .فکر کنم اکثرتون Fountain camp شدین واقعا مزخرفه .قدیما تو دوتا 1 درخت پشت fountain بود میتونستی در بری ولی الآن درختم نیست.حالا باز جای شکرش باقیه fountain رو نمیشه زد .
samdeloges (10-03-2016)
این حرفی که میزنم حدسه نمیدونم درست باشه یا نباشه ،این بازی هایی که رو باخت میفتی فکر کنم همون بازی هاییه که اگه بتونی توش ببری سطح بازیت میره بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 10-03-2016 در ساعت 06:53 PM
جمله رو قشنگتر بگو ! من چند بار خوندم معنی نمیداد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (10-03-2016)
منظورم این بود که اگه بتونه تو این بازی ها یکاری کنه که تیمشون ببره سطح بازیش میره بالا .یعنی مثلا میره روی Very high skill .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست قبل رو هم ویرایش کردم.قبول دارم جمله نامفهوم نوشتم.
ویرایش توسط Fery : 10-03-2016 در ساعت 06:55 PM
Mohammad_ai69 (10-03-2016)
همینطوره و تقریبا به همه این شانس داده میشه ! valve هرچیش بد باشه اینش خوبه که به هرکسی این شانس رو میده اگر دید لایق هست میره بالاترThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©