This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای چند نفر دیگه هم این مشکل بود و هست
نمیشه همه خودشون بخاطر یک سایت و سرور تنظیمات dns رو دست بزنن
مشکل از طرف مخابراته
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای چند نفر دیگه هم این مشکل بود و هست
نمیشه همه خودشون بخاطر یک سایت و سرور تنظیمات dns رو دست بزنن
مشکل از طرف مخابراته
بله مشکل از مخابراته ، اما خودت میدونی که زیربار نمیرن مگر اینکه چندین نفر زنگ بزنن و درخواست حل مشکل بدن . چون پشتیبانی هر استان خودش فرق داره حتی dns هاییم که اعمال میکنن فرق دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Milad._.R (11-20-2016)
1ماه بازی نکردم
دلم برای نوبای ایرانی تنگیده
بله حالا حالا ها فکر نکنم پیداش شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
@Sharingan
عکس آواتارت چیه ؟
Sharingan (11-20-2016)
ایتاچی اوچیها : )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیتان فال 2 رو بخرم یا اور واچ ؟ لطفا راهنمایی کنید .
من خودم دوتارو(منظورم این دوتا بود نه دوتا2 :دی ) بازی کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی به علاقه خودت داره تایتان فال بازی شوتر خیلی قشنگیه میجنگی میکشی تایتان بهت میده با تایتان ها میجنگی و.... هیجان خوبی داره
اورواچ هم که Blizzard هست و این خودش کلی حرفه و اورواچ هم سبک خیلی جالب و جدیدیه با این که شوتره ولی اسکیل و اولتیمیت داره و شخصیت ( عاشق کاراکتر هاش میشی )
من خودم شخصا اوروواچ رو ترجیح میدم چون اوورواچ شده یکی از بازی های ثابتم همیشه بازیش میکنم طرفدارهاش هم که روز به روز داره زیاد میشه
درکل اگه نظر منو میخوای من میگم overwatch
از کجا بخرم اورواچو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©