خدا کنه ج بده چون 2014 حیفه من که تمام سعیم رو تو کیل و ..... میکنم خودتم می تونی طبق دوتا باف چک کنی ببینم چطور میشه اگر طی چند گیم فردا رسید به 3.8-4 که ادامه میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا کنه ج بده چون 2014 حیفه من که تمام سعیم رو تو کیل و ..... میکنم خودتم می تونی طبق دوتا باف چک کنی ببینم چطور میشه اگر طی چند گیم فردا رسید به 3.8-4 که ادامه میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره دیدم 27 کیل pa .
این اکانت رو فقط خدا میتونه نجات بده فک کنم!
تو فقط برا رنک میخوای درسته؟
من حالا خودم افتادم دنبال یه اکانت برای اینکه با دوستان fun,public بازی کنیم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اره برا خودم می خواستم یکی ساختم بخاطر نت 4 تا abandan تو وسط رنک خورد متاسفانه 3600 داد . نت رو عوض کردم دوباره اومدم مخابرات . حالا حوصله نداشتم دوباره 1 ماه 150 بازی کنم برسم به رنک !
سیستم ره نگاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مگه نفهمیدی یه شرکتی اومد امتیاز وارد کردن ایفون رو گرفت و قانونی با 1 سال گارانتی خود اپل داره وارد میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2700 بود فکر کنم
الان ارزون تر شده
نه همین صبح رفتم قیمت گرفتم.
jet black -black
2700 که عمرا بیشتر از این حرفاست.
ولی دقیقا 1 ماه پیش 3380 خریدم برا یکی. حالا نگاه چقد اروزن شده،فک کنم 2900یا 3،یا شایدم 3100 باشه.
جا با جا هم فرق میکنه،ولی خب مهمتر از همش باید آدم اینو در نظر بگیره که LLA باشه.
ماشاالله ملت خیلی میخوان سود کنن،یکی از اقوام ما گوشی فروشی داره ،قسم میخورد glass گوشی رو 5 تومن میخرن،بعد 50 میدن دست مشتری بدبخت از دنیا بی خبر
10 برابر سود؟مگه داریم اصن؟
کلا میگفت ما سودمون بیشتر توی لوازم جانبی گوشی هاست.
ویرایش توسط Apdentist : 11-19-2016 در ساعت 03:05 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
@Phant0m پستتون پاک شد و عین متن با توجه به طولانی بودنش براتون پ.خ شد.
لطفا این سؤالات رو در خصوصی از هم بپرسید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (11-19-2016),UnHoLy666 (11-19-2016)
به گفته محمد fcb خیلی بحث در مورد دوتا کم شده خیلی خیلی کم شده توی سایتی که مربوط به دوتا هستش کمی بیشتر بحث رنک و دوتا کنید که هم خودتون به دانسته هاتون اضاف شه هم دیگران از تجربه هاتون بهرمند شن
FCB (11-19-2016)
سابقه نداشته . دو هفته است دوتا2 بازی نکردم
"I'm the beast of bedtime tales."
فکر می کنم من جز اون اقرادی باشم که تو این انجمن روی موضوع اسمورف چند تا پیرهن بیشتر پاره کرده باشم از بقیه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو یه کلام بخام بگم وقت تلف کردنه . اکانت اصلی من رنکش 3700 بود که خودم تا 4.5 اوردمش دیگه دامه ندادم (یه مدتیه بازی نمی کنم )
بعده اون همه اکانت اسمرفی که زدم می گم اگه فک می کنید رنکتون در حد خودتون نیست اسمرف راه بالا کشیدنش نیست !
شخصا هر وقت اعصابم داغون بود سمت رنک نمی رفتم . نرمال یا پارتی می رفتم .
.....
کلا این بحث رنک بیخیال شید .............
Apdentist (11-20-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©