This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteنظر لطفه شماست , دلایله زیادی هست , ولی یکی از مهمتریناش اینه که الان حدود 5 سال هست که ما داریم سایت رو اداره میکنیم ( اول پلی دوتا بعد اینجا )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان من 21 سالمه یعنی از 16 سالگی , به مرور زمان تو این 5 سال هم سر همه ی ما شلوغ تر شده هم مسئولیتی که رو دوشمون هست بیشتر شده به عنوان کسی که دیگه نوجوان نیست.
ولی بازم بعد 5 سال من یادم نمیاد سایت بیشتر از 2 - 3 ساعت Offline شه که کاربرا نتونن بهش دسترسی پیدا کنن ( برخلاف سایت های مشابه که فرت و فرت قطعی میدن )
محمدم که بنده خدا 1000 تا گرفتاری داره از درس و دانشگاه بگیر تا مغازه ( یا رستوران :دی )
خود منم که تویه کشور دیگه دانشجوام , 2:30 ساعتم تفاوت زمانی داریم , ولی بازم سعی میکنم با این همه گرفتاری تا جایی که میشه سر بزنم به سایت ( نمونه اش آخرین DAB ای که برگذار کردیم و من 73 تا اکانت مختلف با Nickname از Dab0 تا Dab72 دارم :دی )
از همه ی شما هم ممنونم به شخصه که میاین وقت میزارین تو بحثا شرکت میکنین , نمیزارین سایت بخوابه.
فدا مدا همتون :دی