من یادم نیست آخرین باری که استخر رفتم چند سال پیش بود، فکر کنم 5سال پیش یا بیشتر
ولی قبلش خیلی زیاد میرفتم
من یادم نیست آخرین باری که استخر رفتم چند سال پیش بود، فکر کنم 5سال پیش یا بیشتر
ولی قبلش خیلی زیاد میرفتم
واقعا استخر های شیراز اینقد داغونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استخر های اینجا من که تغریبا میشه گفت جنوب تهران میشنم اصلا به هیچ وجه اینجوری نیست خیلی رعایت میکنن
نمیدونم فک کنم فقط همین یکی اینطوری بود!
آبش خیلی گرم بود توی سرما کیف میداد(استخر سر باز بود نه سر پوشیده)! ما بهش میگم سر باز:دی شما میگین رو باز
پ.ن= جدا از شوخی شیرازیا واقعا تنبلن
سه تا شیرازی شب میخواستن بخوابن , میگن یکی پاشه چراغ رو خاموش کنه کسی بلند نمیشه .
باهم شرط میبندن که هرکی حرف بزنه باید بلند شه چراغ رو خاموش کنه....
چند روزی شد ازشون خبری نبود تا اینکه همسایه ها در خونشون رو شکوندن سه تاشونو مرده پیدا کردن
اولی رو غسل دادن و کفن کردن...
دومی رو هم غسل و کفن کردن...
سومی رو تا غسلش دادن گفت من زنده ام، یهو اون دوتا گفتن هورااااا باختي پاشو چراغ رو خاموش کن
ویرایش توسط Apdentist : 12-05-2016 در ساعت 04:13 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Amin_AssAssin (12-06-2016),FCB (12-05-2016),Hossein.IR (12-05-2016),Mohammad_ai69 (12-05-2016)
Amin_AssAssin (12-06-2016),Apdentist (12-05-2016),bayani (12-05-2016),samdeloges (12-05-2016)
Versatility رو پكونديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه من يكيو ميشناسم فقط اينوكر ميشينه اصن تاحالا هيچي ديگه نشسته يعني اگه يكي زودتر اينوكر پيك داد اين ليو ميده ولي شما بازم دوتا هيرو ديگه رو نشستي جاي شكر داره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چند تا هیرو دیگه هم میخوام برماا ولی حسش نیست
4 / 5 تا دیگه هم میتونم اسپم کنم ولی خب کونکا خیلی حال میده + مورف شوتگان
این پست حسین رو دیدم یاد بازیای خودم با Anti -Mage افتادم دلم براش تنگ شده
برد های متوالی با آنتی میج
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
والله الکی ادم خودشو عذاب میده . هم بازی کن هم به زندگیت برسه چرا باید چیزایی که دوست داریم رو از دست بدیم که یه چیز دیه رو شاید به دست بیاریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونایی که گیم و دوتا رو ترک میکنن به نظر من اشتباه میکنن
چرا آدم یه کارایی رو که براش لذت بخشه بذاره کنار؟
آره به اعتدال رسوندنش خوبه ولی کنار گذاشتن عذاب آور میشه واستون
سعی کنین با برنامه ریزی زندگی کنین اون موقع میفهمین واسه کارم وقت کافی دارین واسه دوتا هم همینطور واسه درسم همینطور و واسه هرکار دیگه هم همینطور
jj
Team Secret
alia76972 (12-06-2016),Amin_AssAssin (12-06-2016)
من گیم رو ترک نکردم،دوتا رو کنار گذاشتم. اونم بنا به دلایلی.
3/4 بدنم رو گیم تشکیل میده،چطوری میتونم ترکش کنم برادر؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©