نوشته اصلی توسط
ATER
سلام دوستان
احتمالا متوجه این شدید که چند وقتی هست فروم نمیام ، این که چرا و چی شد مهم نیست برای موضوع دیگه ای امدم و دارم پست میدم.
از 2102/9 که دارم Dota 2 بازی میکنم ، از همون اول هم به صورت حرفه ای دنبال می کردم و بیشتر برام هدف بود تا سرگرمی (حالا از کی دوتا1 بازی میکردم بماند) ، اما دیگه امروز آخرین بازیم رو انجام دادم ، هر کی که باشه دیگه بعد از 8000 ساعت بازی کردن میتونه متوجه بشه که جایی توی این بازی نداره ، شاید من اندازه کافی باهوش نیستم یا شاید شرایط خوب نیست و.. اصلا مهم نیست.
بعد از این همه سالی که در کنار هم گذروندیم بی معرفتی هست که آدم همین جوری بدون چیزی گفتن بگذاره و بره.
خوبی ، بدی از من دیدید امیدوارم ببخشید و به دل نگیرید ، چون در کل به یاد ندارم به کسی با نیت قبلی توهین کرده باشم .
ما بارها آزموده ایم در این شهر بخت خویش
باید که برون کشید از ورته رخت خویش
بدرود
Ater عزیز من که بدی ازت ندیدم،ولی خود من هم الان 4 ماه هست حتی 1 بازی هم پلی ندادم. ولی خب نتونستم دوستان رو فراموش کنم.به نظرم تو هم بیا به سایت سر بزن.حالا دوتاهم نخواستی بازی نکن مراقب خودت باش
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”