منم میگم dt میبره
برد Alliance
برد Na`Vi
منم میگم dt میبره
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
دوستان عزیز امروز بنده نبودم تا الان ، اما این بازی هایی که سایت d2l می ذاره انگار نمی خواد از bo2 و مساوی شدن بازی ها در بیاد و این اعصاب همه رو خورد میکنه
حالا پیشنهاد میدم که فعلا روی سایت Dota 2 item bets and trades | Dota2Wage تمرکز کنیم که bo1 و bo3 داره و حداقل تکلیف معلوم میشه حداقل تا زمانی که این d2l تکلیف همه رو معلوم کنه و از اینکار دست برداره ، این سایت هم زیر نظر valve هست و هیچ مشکلی درش وجود نداره
در مورد این پیشنهاد می خواستم نظرتون رو بدونم
1. موافقید
2. مخالف
3. فرقی نداره
فکر خوبیه پون تو d2w مساوی وجود نداره . یا برد یا باخت . پس من موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من هر کسی هر جا راحت هست بره چون فقط ما سعی داریم بازیها رو پیش بینی کنیم کاری به سایت نداریم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان بازی های زیر کدام خواهد برد ؟
Pokerface - Zephyr
RAVE - Pokerface
هر دو بازی هم b1 هستن بعد از نظرات ، قبل بازی ها نتیجه رو اعلام میکنیم البته اگر نت ما با پینگ 1000 و قطعی زیاد اجازه بده وگرنه اعضای گروه اعلام میکنن
نظرسنجی اضافه شد. بابت دیرکرد عذر میخوام...
به نظر من برنده بازی اول Pokerface و برنده بازی دوم امروز Rave هستش
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
exactly what I saidThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (08-06-2014)
یعنی دم PokerFace گرم !
خوشحالم کرد
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
کاش بازی دوم هم خوب پیش میرفت امروز یه آرکانا حدودا کاسب میشدیم ... حیفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©